De hoogste kwaliteit matrassen voor onderweg

Seminautic levert de allerbeste maatwerk matrassen voor caravans, campers, vouwwagen en trucks. Ontworpen en handgemaakt met de beste schuimen, stoffen en materialen uit Nederland en Duitsland.

Drive In: een matras op maat in 1 uur

Rij met uw camper, caravan, vouwwagen of truck naar onze Drive In. Wij noteren de juiste afmetingen en maken op basis van uw wensen en behoefte een aantal proefopstellingen in onze showroom. U kunt direct testen en kiezen. Vervolgens wordt uw nieuwe matras direct gemaakt. Na ongeveer 1 uur is uw matras ingemeten en kunt u weer de weg op!

Heeft u een boot? Dan meten wij kosteloos op locatie in! Lees meer.

Wat klanten zeggen

10
Geweldige service en super kwaliteit
Geweldige service en super kwaliteit We zijn nog nooit zo vriendelijk en correct behandeld door iedereen als bij Seminautic! De kwaliteit van het matras is super en ook heel snel klaar! Echt een aanrader!
10
Een topbedrijf
Een topbedrijf Was van binnenkomst tot vertrek uitmuntend. Binnen 1 1/2 uur reden we weg met splinternieuwe matrassen voor onze camper en hebben heerlijk geslapen. Dankjewel team jullie zijn kanjers.
10
Gewoon geweldig!
Gewoon geweldig! Aangenaam verrast over de onwijs vriendelijke en professionele benadering van iedereen. Werkelijk een zeer fijne ervaring. En super lekkere koffie! Het matras slaapt heerlijk en de prijs fantastisch. Wat mij betreft een echte aanrader, een dikke vette 10! Hartelijk dank voor de goede zorgen. Rieke en François
10
Superklantgericht, prima en eerlijk advies
Superklantgericht, prima en eerlijk advies Een fijn bedrijf waar de klant op 1 staat, goed ingespeeld team, transparante opzet en eerlijk advies, de koffie en thee staan klaar om wachttijd voor het op maat maken van het matras te overbruggen. De Drive in is een superconcept waarbij na proefliggen de keuze gemaakt kan worden. Er wordt gedaan wat belooft wordt, meer dan een 10 kan ik niet geven!
10
Zeer goede service en kwaliteit
Zeer goede service en kwaliteit We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.
10
een echte beleving !
een echte beleving ! Een echte beleving om bij jullie aankopen te doen. Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee werd ons duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden. Zonder enige moeite konden we toen matrassen testen. Binnen anderhalf uur waren onze 2 matrassen klaar en die zagen er piccobello uit. Ook mooi om te zien hoe de productie tot stand komt, echt ambachtelijk.
10
Zeer fijn geholpen met veel kennis van zaken! Heel klantvriendelijk
Zeer fijn geholpen met veel kennis van zaken! Heel klantvriendelijk Er werd alle tijd genomen en we werden stap voor stap geadviseerd. Matras keurig gemaakt op onze wensen en werd ook nog in de camper gelegd. De oude matras werd keurig in plastic gesealed zodat deze mee kon. Super service en zeer klant vriendelijk!
9
Gewoon doen!!!
Niet alleen zeer klantvriendelijk ontvangen maar ook tijdens het uurtje wachten op onze matras werden we voorzien van een kop Thee/Koffie. Na een deskundig advies en het daadwerkelijk proefliggen hebben we een goede keuze kunnen maken.
10
Erg vriendelijke ontvangst en snelle service.
Erg vriendelijke ontvangst en snelle service. Ik ben erg vriendelijk ontvangen met een lekker kopje cappuccino. De enthousiaste verkopers wisten antwoord op alle vragen en er werd volop de tijd genomen om tot een verantwoorde keuze te komen. Ik wilde een topper dus werd mijn eigen matras uit de camper gehaald om als basis te dienen waarop verschillende toppers werden gelegd zodat een realistische schatting gemaakt kon worden van het effect. Na de gemaakte keuze kon het fabricageproces door een lange ruit met zicht op de werkplaats worden gadegeslagen; vakmensen hoor die aan hun grote werktafels de lappen stof en …
10
Seminautic heeft een super service, vriendelijk personeel, degelijk advies en super eindproduct
Seminautic heeft een super service, vriendelijk personeel, degelijk advies en super eindproduct Wij maakten een afspraak bij Seminautic voor het inmeten en leveren van een nieuwe campermatras. Na een super vriendelijke ontvangst werden wij uitgebreid en in alle rust geadviseerd om de juiste matras te kiezen voor onze camper. Uiteindelijk is dit de Excellent matras geworden. Tijdens het inmeten en wachten konden wij vanuit de barruimte de hele productie volgen. Al snel werd de matras op maat afgewerkt en afgeleverd in de camper. Wij zijn meteen doorgereden naar onze weekend camping en hebben heerlijk geslapen op de perfecte matras. Met …
Met meer dan 25 jaar ervaring in de beddenbranche geven wij u graag advies voor de beste nachtrust!
Michael – Slaapadviseur

Maatwerk matrassen van de hoogste kwaliteit

U ontvangt bij uw Seminautic matras het Oorsprongs- en kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs u een matras krijgt dat is getoetst aan de belangrijkste keurmerken. Dé garantie dat u de hoogste kwaliteit in huis haalt. We werken alleen met Duitse en Nederlandse A-merken en dat voelt u!

Ook een matras op maat laten maken? Waarmee mogen wij u helpen:

Seminautic in de media

Daarom kiezen klanten voor een matras van Seminautic

De mogelijkheden zijn eindeloos

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. Alles is mogelijk tijdens het samenstellen van uw persoonlijke matras. Ook bijzondere en afwijkende afmetingen.

Klaar terwijl u wacht

Uw matras is in onze Drive In klaar binnen één uur. Liever laten bezorgen? Dat kan, gratis binnen één week. Een eventueel oud matras nemen we natuurlijk netjes mee terug.

180 dagen omruilgarantie ***Tijdelijk verlengt naar 365 dagen!***

Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt? Dan passen wij uw matras aan. We zorgen hierbij dat u nooit een nacht zonder matras zit.
Bij aankopen t/m 30-11-2021 krijgt u nu tijdelijk een omruilgarantie van 365 dagen!

Onze matrassen vindt u ook bij:

REVIEWS
Afspraak maken