Een camper matras om maat naar uw wens

Een camper matras volledig aangepast aan uw wensen en behoeften? Kiest u voor Seminautic, dan gaat u voor comfort. Of u nu op zoek bent naar een matras met Franse zijde, een unieke lengte, een afwijkende dikte of een model met extreem goede ventilatie: wij maken het matras volledig voor u op maat. En dat in een tijdsbestek van 1 uur!

Uitdagingen in de zoektocht naar een nieuw camper matras

Het selectieproces van een ideaal matras voor uw camper matras kan uitdagend zijn, beladen met onzekerheden: van het precies opmeten voor een naadloze pasvorm tot het navigeren door de veelheid van beschikbare keuzes zonder professionele begeleiding. De beperkingen in het vooraf ervaren van het comfortniveau, de anticipatie op de productietijd, en de zorg over het maken van een onjuiste selectie zonder de mogelijkheid tot ruilen, verhogen de aankoopdruk aanzienlijk.

Enkele veel voorkomende omstakels

 • Problemen bij het nauwkeurig opmeten voor een perfecte matrasfit
 • Overweldigd door een overvloed aan opties, zonder begeleiding
 • Niet in staat om het matrascomfort voor aankoop te beoordelen
 • Vertragingen in de productie en bezorging van het matras
 • Zorgen over een miskoop met beperkte ruilopties

Beleef Seminautic’s unieke 1 uur Drive In: De ontmoetingsplek van comfort, gemak en service!

Ervaar Seminautic’s exclusieve 1 uur Drive In: waar gemak en comfort samenkomen. Maak een afspraak en laat ons binnen een uur het perfecte, op maat gemaakte matras voor jou creëren, compleet met persoonlijk advies en de mogelijkheid om diverse opties direct uit te proberen. Met onze speciale 365 dagen omruilgarantie bieden we een zorgeloze keuze voor jouw ideale matras. Beleef bij Seminautic een matraservaring die je slaap voorgoed verandert.

De voordelen van de Seminautic Drive In

 

 • Persoonlijk advies over alle matrasopties
 • Wij verzorgen de metingen voor uw matras, geen eigen inspanning vereist
 • Test verschillende matrassen onmiddellijk uit in onze Drive In
 • Geniet van onze exclusieve 365-dagen ruilgarantie voor maximale tevredenheid
 • Profiteer van een gratis overnachting op een van onze partnercampings

Perfect maatwerk

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. Alles is mogelijk als we samen uw persoonlijke campermatras ontwerpen. Ook buitenmaatse afmetingen en Franse matrassen.

Zorgeloze levering

Uw camper matras is dezelfde dag klaar of als u wilt kan deze binnen één week gratis bezorgd. U bepaalt de dag en tijd. Levering tot in de de camper en het oude matras laten meenemen? Geen probleem!

165 dagen proefslapen

Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt? Dan passen wij uw matras aan. We zorgen hierbij dat u nooit een nacht zonder matras zit.

In 5 stappen een matras voor uw camper

Zo’n campermatras op maat heeft niet alleen de juiste vorm en afmetingen, ook is hij volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Het productieproces bestaat uit de onderstaande stappen.

 1. U maakt een afspraak voor onze drive-in, waar u vaak dezelfde dag al terechtkunt met uw camper en/of oude matras.
 2. Tijdens uw bezoek noteren we de juiste afmetingen en gaan we met u in gesprek om uw wensen en behoeften te bespreken.
 3. U test diverse campermatrassen en beoordeelt welke u het prettigst vindt. Ook krijgt u vakkundig advies van een expert.
 4. Keuze kunnen maken? Wij gaan meteen aan de slag en maken uw matras binnen een uur gereed. U kunt meekijken vanuit de showroom.
 5. Het op maat gemaakte matras plaatsen we direct in uw camper en indien gewenst brengen we uw oude matras naar de stort. Zo kunt u meteen de weg weer op. Óf u overnacht gratis op een nabijgelegen camping!

Onze camper matrassen

Komt u bij ons langs in de showroom, dan krijgt u dus uitgebreid en vakkundig advies. Welk matras past nu écht bij uw lichaam, medische omstandigheden en slaaphouding? En hoe zorgt u ervoor dat u profiteert van het allerhoogste slaapcomfort tijdens uw vakantie? Aan de hand hiervan kiest u uit 3 verschillende matrasuitvoeringen, die te leveren zijn in elke gewenste afmeting en vorm.

prijs € 160 ~ € 880
2024-12-31

Seminautic Basic


 • Ondersteuning tot 110kg
 • Medium hardheid
 • Goede ventilatie
 • 5 jaar fabrieksgarantie en 365 dagen omruilgarantie

prijs € 260 ~ € 1.350
2024-12-31

Seminautic Premium


 • Verkrijgbaar in soft, medium en harde comfort
 • Optimale ventilatie en ondersteuning
 • Beste koudschuim van Nederlandse bodem
 • 8 jaar fabrieksgarantie en 365 dagen omruilgarantie

Dit kost een Seminautic matras voor uw camper

Benieuwd wat een matras op maat van Seminautic kost? Wij berekenen de prijzen aan de hand van de breedte van uw matras. In onderstaande prijslijst vindt u een uitgebreid overzicht. Voor maatwerk zoals schuine zijden en rondingen betaalt u geen aanvullende kosten. Goed om te weten: voor een eventuele opklapfunctie of tapse zijde betaalt u een kleine toeslag.

Waarom investeren in een camper matras?

Wat nu het verschil is tussen een speciaal camper matras van Seminautic en een regulier matras? En waarom u hier dus in zou investeren? Eigenlijk hebben we daar een heel simpel antwoord op: in een camper heeft u met andere omstandigheden te maken dan in een slaapkamer. In een zonnig vakantieland kan het erg warm worden en daarbij heeft u in een camper bijvoorbeeld geen volwaardige lattenbodem tot u beschikking.

Seminautic gebruikt exact de materialen die nodig zijn om schimmelvorming en kuilen in uw camper matras te voorkomen. Zo geniet u ook op reis van een comfortabele en hygiënische nachtrust. Bovendien een voordeel: doordat de gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn, hoeft u het matras zelden te vervangen!

Zo is uw campermatras opgebouwd

Uw matras wordt opgebouwd uit een anti-sliplaag, een koudschuim kern, traagschuim afdeklagen en een tencel matrashoes. Het voordeel hiervan:

 • Koudschuim ventileert als de beste. (Lichaams)vocht wordt hierdoor moeiteloos afgevoerd én het matras voelt koel aan. Zeker in een warm vakantieland is dit een welkome toevoeging.
 • Traagschuim heeft het talent zich naar uw lichaam te vormen. Dit zorgt voor extra comfort.

 

Alleen de beste materialen

Wij gebruiken uitsluitend A-merk schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd slaapt tijdens uw vakantie. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal dat we gebruiken voor uw nieuwe campermatras, kunnen we 8 jaar fabrieksgarantie bieden op de materialen.

Klant beoordelingen

10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.
10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Doen wat ze beloven!
Doen wat ze beloven! Op basis van wat er op de website wordt vermeldt een afspraak gemaakt voor een nieuwe matras voor in onze camper. Na een uiterst vriendelijke ontvangst werd ons uitleg gegeven over de diverse soorten matrassen en de werkwijze. Hierna kon er op de diverse soorten worden proefgelegen. Na het maken van de keuze werd a.d.h van onze oude matras een nieuwe gemaakt. Binnen de afgesproken tijd was deze gereed en werd deze in de camper geplaatst en sliepen we diezelfde nacht op een heerlijke nieuwe matras. Klassee service en vriendelijk personeel en 100% tevreden klant als gevolg.
10
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit !
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit ! Ik zocht voor onze boot naar een nieuw 2-persoons matras in de eigenaarshut. Na een speurtocht op internet viel het bedrijf Seminautic mij op aangaande hun uitgebreide en transparante informatie. Na mijn aanvraag werden mijn verwachting alleen maar overtroffen: – Een snelle reactie op mijn aanvraag en het maken van een afspraak ter plekke om het matras in te kunnen meten. – Ter plekke op mijn schip (Pikmeerkruiser 12.50) werd in de punt het matras ‘digitaal’ ingemeten. Ook de dikte van het matras kon ik tijdens die inmeting bepalen. Het inmeten gebeurd digitaal, met een soort laserpen. Snel …
10
een echte beleving !
een echte beleving ! Een echte beleving om bij jullie aankopen te doen. Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee werd ons duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden. Zonder enige moeite konden we toen matrassen testen. Binnen anderhalf uur waren onze 2 matrassen klaar en die zagen er piccobello uit. Ook mooi om te zien hoe de productie tot stand komt, echt ambachtelijk.
10
Erg vriendelijke ontvangst en snelle service.
Erg vriendelijke ontvangst en snelle service. Ik ben erg vriendelijk ontvangen met een lekker kopje cappuccino. De enthousiaste verkopers wisten antwoord op alle vragen en er werd volop de tijd genomen om tot een verantwoorde keuze te komen. Ik wilde een topper dus werd mijn eigen matras uit de camper gehaald om als basis te dienen waarop verschillende toppers werden gelegd zodat een realistische schatting gemaakt kon worden van het effect. Na de gemaakte keuze kon het fabricageproces door een lange ruit met zicht op de werkplaats worden gadegeslagen; vakmensen hoor die aan hun grote werktafels de lappen stof en …
10
Fantastische klantbehandeling en een topproduct
Fantastische klantbehandeling en een topproduct “De klant is koning” is jullie lijfspreuk, volgens mij. Zo voelde ik me in elk geval vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze matras. Een topkwaliteit matras waarop we als roosjes geslapen hebben! Bedankt.

Uw nieuwe matras direct testen: gratis overnachting

Onze drive-in in Eindhoven is niet voor iedereen om de hoek. Dat begrijpen we. Als u wilt, overnacht u daarom gratis op camping bij ons in de buurt. Zo slaat u meerdere vliegen in één klap: u test uw nieuwe matras direct uit én profiteert van een heerlijk weekendje weg.

Veelgestelde vragen over campermatrassen

Hoelang gaat een campermatras van Seminautic mee?

Koopt u een campermatras bij Seminautic, dan hoeft u deze eigenlijk niet te vervangen. Dat onze matrassen een lange levensduur hebben, dat komt door verschillende eigenschappen.

Onze campermatrassen zijn bijvoorbeeld gemaakt van hoogwaardige materialen en daarnaast voert het koudschuim (lichaams)vocht supergoed af. Er ontstaat geen schimmel en door het traagschuim – dat zich naar uw lichaam vormt – laat kuilvorming ook niet snel van zich zien. Bovendien blijft uw campermatras dankzij de anti-sliplaag tijdens transport netjes op zijn plek liggen, waardoor hij minder snel beschadigt.

Omdat onze campermatrassen lang meegaan, krijgt u een fabrieksgarantie van maar liefst 8 jaar. Bovendien fijn: nadat u uw matras gekocht heeft, heeft u 180 dagen de tijd om te bepalen of uw matras helemaal naar wens is. Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt, dan laat u hem kosteloos aanpassen.

Ja, zeker! Hoewel het het handigst is om onze showroom te bezoeken met uw camper en/of oude matras (omdat we de afmetingen dan heel precies kunnen bepalen en u zeker weet dat uw nieuwe matras perfect past), bent u zonder ook van harte welkom.

Wat u dan het best kunt doen:
1. Meet thuis alvast hoe lang en breed uw nieuwe matras moet worden.
2. Maak een afspraak voor onze showroom, kom langs en vertel ons uw wensen en eisen.
3. Krijg vakkundig advies, ga proefliggen en koop hét campermatras dat perfect is voor u.

Ja hoor! Geen probleem. Heeft u geen zin om te wachten bij onze drive-in of bezoekt u onze showroom zonder uw camper, dan kunt u het matras kosteloos laten thuisbezorgen. U ontvangt uw matras dan binnen 1 week.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken