Nu tijdelijk
Maatwerk hoeslaken t.w.v. € 70,- gratis bij de aankoop van uw matras

Bij aankoop van uw nieuwe matras krijgt u nu tijdelijk een gratis op maat gemaakt hoeslaken t.w.v. € 70,-. Dit hoeslaken is geproduceerd van 100% katoen verweven met 220 grams dubbeldoek.
Beschikbaar in o.a. de kleuren wit, creme, antraciet, navy blue.
Kleuren zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Actie is geldig t/m 31-12-2021.
De hoeslaken actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Matrassen ontworpen naar uw wensen en behoefte

Uw nieuwe camper- of caravanmatras wordt opgebouwd uit verschillende lagen die perfect bij uw lichaam en wensen aansluiten. Samen vinden we de juiste hardheid en veerkracht in verschillende zones. Warm of verkoelend. Met anti-sliplaag, franse zijde of handige koppelritsen. En uiteraard perfect passend in uw camper, caravan, boot of truck.

 

Drive In: uw matras op maat in 1 uur

Rij met uw camper, caravan, vouwwagen of truck naar onze Drive In. Wij noteren de juiste afmetingen en maken op basis van uw wensen en behoefte een aantal proefopstellingen in onze showroom. U kunt direct testen en kiezen. Vervolgens wordt uw nieuwe matras direct gemaakt. Na ongeveer 1 uur is uw matras ingemeten en kunt u weer de weg op!

Heeft u een boot? Ook dan meten wij uw matras voor u in! We werken hiervoor met digitale meetinstrumenten zodat we foutloos kunnen inmeten en binnen een week een matras op maat voor uw boot maken.

Vertrouw op de hoogste kwaliteit

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

180 dagen omruilgarantie* en 8 jaar fabrieksgarantie

Het kan gebeuren dat u na een aantal weken merkt dat het matras niet helemaal aansluit bij uw nachtrust. Daarom passen wij binnen 180 dagen* uw matras graag aan. Daarnaast krijgt u op onze Premium en Excellent matrassen 8 jaar fabrieksgarantie.
*Bij aankopen t/m 30-12-2021 krijgt u nu tijdelijk een omruilgarantie van 365 dagen!

Zo ziet uw toekomstige matras eruit

De lagen in het matras zijn helemaal op uw wensen, gebruik en lichaam afgestemd. We werken met verschillende lagen koudschuim en traagschuim. Het matras is voorzien van een tijk die anti-alergeen is. Waar nodig rusten we het matras ook uit met bijvoorbeeld een anti-sliplaag of aquamat zodat het lang meegaat.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken