Binnen 4 stappen een topdekmatras op maat

  1. Vertel ons uw wensen.
  2. Probeer verschillende topdekmatrassen voor uw camper of caravan.
  3. Keuze kunnen maken? We gaan direct aan de slag. Kijk mee vanuit de showroom om te zien hoe uw matras topdekmatras op maat gemaakt wordt.
  4. We plaatsen uw topdekmatras op maat meteen in de camper of caravan. Zo kunt u gelijk de weg weer op.

Volledig op maat

De adviseurs van Seminautic geven u een advies op maat om tot uw ideale topmatras te komen.

Snel geleverd

Gaat u volgende week al op vakantie? Geen probleem! Bij Seminautic maken we uw matras binnen een uur op maat.

Velen gingen u voor

Ieder jaar helpen we honderden vakantiegangers verder met een matras op maat. Al meer dan 25 jaar.

Onze topdekmatrassen

Bent u op zoek naar meer comfort voor uw caravan, camper of bootmatras maar uw huidige matras is nog niet versleten? Kies dan voor een topdekmatras op maat! Met een topdekmatras op maat verhoogt u eenvoudig het comfort van uw bestaande slaapsituatie. Bij Seminautic heeft u de keus uit verschillende hoge kwaliteit toppers met diverse eigenschappen zoals, ondersteuning, drukverlaging of egalisatie. In onze showroom bij Eindhoven kunt u al onze mogelijkheden op uw gemak uitproberen.

prijs € 95 ~ € 425
2024-12-31

Topdekmatras Basic

Prijs is afhankelijk van uw breedte maatvoerin. Klik hier voor de volledige prijslijst, elke maatvoering mogelijk!

  • Ondersteuning tot 110kg
  • Medium hardheid
  • Egaliserende eigenschappen

prijs € 140 ~ € 570
2024-12-31

Topdekmatras Premium

Prijs is afhankelijk van uw breedte maatvoerin. Klik hier voor de volledige prijslijst, elke maatvoering mogelijk!

  • Ondersteuning tot 130kg
  • Verkrijgbaar in soft, medium en stevige uitvoering
  • Uitstekende ventilatie en hoog comfort

Niet tevreden? 365 dagen omruilgarantie

Merkt u dat u toch niet prettig slaapt op uw nieuwe topdekmatras? Laat dit dan binnen 365 dagen aan ons weten, dan passen we uw matras aan op basis van uw wensen.

Dit kost een Seminautic topdekmatras voor uw camper of caravan

Ontdek wat een topdekmatras op maat van Seminautic kost. Wij berekenen de prijzen aan de hand van de breedte van uw matras. U kunt de prijs makkelijk opzoeken in de juiste kolom. Deze staan onder de prijzen van de matrassen. Voor maatwerk zoals schuine zijden en rondingen betaalt u geen aanvullende kosten.

Alleen topmatrassen van de hoogste kwaliteit

Voor uw topmatras werken wij uitsluitend A-merk schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. Door deze hoge kwaliteit kunnen wij u veilig en vertrouwd op vakantie laten vertrekken. Op al onze producten bieden wij een fabrieksgarantie van 8 jaar bij dagelijks gebruik.

De voordelen van een topdekmatras

Een betere lighouding door extra ondersteuning

Een topdekmatras helpt u bij de juiste ondersteuning tijdens het slapen. Standaardmatrassen in een caravan, camper of boot kunnen nogal hard zijn. Een topdekmatras zorgt voor een extra laag op uw huidige matras. Hierdoor hoeft u niet meteen een nieuw matras aan te schaffen, maar kiest u voor een topper. Wilt u het matras verzachten? Kies dan voor een zachte topper. Bent u juist op zoek naar meer stevigheid? Dan biedt een harde topper de uitkomst. Met een topdekmatras maakt u uw matras volledig naar wens.

Maak met een topdekmatras een tweepersoonsbed van twee losse eenpersoonsbedden

Heeft u twee losse eenpersoonsbedden in uw caravan, camper of boot? U kunt dit verhelpen met een topdekmatras. U plaatst de topper als extra laag over uw eenpersoonsmatrassen, waardoor u alsnog een tweepersoonsbed creëert. Zo behoudt u de stevigheid van twee losse bedden, maar geniet u van het comfort van een tweepersoonsmatras.

Verleng de levensduur van uw matras met topdekmatras

Een topdekmatras biedt naast comfort extra bescherming aan uw matras. Het is een extra beschermende laag over het matras, waardoor het matras schoner blijft. Het topdekmatras vermindert slijtage, waardoor u de levensduur van het matras verlengt. Een waardevolle toevoeging aan uw caravan, camper of boot.

Blijft u overnachten?

We begrijpen dat Eindhoven niet voor iedereen in de buurt is. Daarom bieden wij u een gratis overnachting aan met uw camper, caravan of vouwwagen op camping bij ons in de buurt. Ideaal als u op doorreis bent of van ver komt. En u kunt natuurlijk direct uw nieuwe matras een nachtje ervaren. Vraag ons team naar uw gratis overnachting.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken