Een passend truckmatras

Als chauffeur bent u continu onderweg. Dag en nacht op de weg in binnen- en buitenland. Goede nachtrust is daarom essentieel om veilig van A naar B te komen. Een goed vrachtwagenmatras is dan ook onmisbaar! Bij Seminautic vindt u een truckmatras dat perfect aansluit bij uw wensen. We zijn gevestigd op het bedrijventerrein Ekkersrijt, net ten noorden van Eindhoven. Vanaf de A2 en de A50 zijn we dan ook heel goed bereikbaar. Bovendien maken we uw matras ter plekke op maat. Aan het einde van uw rusttijd heeft u dus een nieuw vrachtwagenmatras waar u de komende tijd heerlijk op slaapt!

Afspraak maken Lees meer over de Drive In

Uw vrachtwagen matras binnen vier stappen

  1. In een gesprek horen we graag alles over uw wensen, behoeften en eventuele rug- of nekklachten.
  2. Test verschillende matrassen in onze showroom, zodat u zeker weet dat u het juiste truckmatras kiest.
  3. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan gaan we meteen voor u aan de slag in onze drive in. U kunt live kijken hoe uw vrachtwagen matras gemaakt wordt of even de rust pakken in de cabine van uw vrachtwagen.
  4. Binnen één uur is het matras gereed en plaatsen we deze netjes in uw vrachtwagen.

Een truckmatras op maat en klaar tijdens uw rusttijd

Waarom lang wachten als dit niet nodig is? In onze drive in maken we uw vrachtwagen matras binnen één uur op maat gemaakt. Op de route kunt u dus tijdens uw rusttijd langskomen en uw

! Vanuit de showroom bekijkt u hoe wij het truckmatras produceren, terwijl u geniet van een kop koffie.

Lees meer over de drive in Bel ons

Onze 365 dagen omruilgarantie

Een goed comfort is van belang. Komt u er achteraf achter dat het vrachtwagen matras toch niet bij u past? Dan passen we deze graag nog voor u aan. Laat ons binnen 365 dagen weten wat u ervan vindt, zodat we deze nog kunnen bijstellen. Maak gemakkelijk online een afspraak en kom langs op een moment dat het goed uitkomt!

Lees meer over de omruilgarantie

Een kwaliteitsmatras voor uw vrachtwagen

Kiest u voor Seminautic, dan kiest u voor kwaliteit. We maken uitsluitend gebruik van A-merken uit Nederland en Duitsland, waardoor u verzekerd bent van een goede nachtrust en weer veilig op weg kan naar uw volgende bestemming. De kwaliteit van de matrassen wordt onderstreept door de 8 jaar fabrieksgarantie die we bieden op de materialen van de truckmatrassen.

Reviews

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.

Perfect maatwerk

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. Alles is mogelijk als we samen uw persoonlijke campermatras ontwerpen. Ook buitenmaatse afmetingen en Franse matrassen.

Zorgeloze levering

Uw camper matras is dezelfde dag klaar en wordt binnen één week gratis bezorgd. U bepaalt de dag en tijd. Levering tot in de de camper en het oude matras laten meenemen? Geen probleem!

365 dagen proefslapen

Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt? Dan passen wij uw matras aan. We zorgen hierbij dat u nooit een nacht zonder matras zit.

Vertrouw op de hoogste kwaliteit

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

Parkeer naast de showroom

Seminautic is gevestigd op een paar minuten van afslag Helmond (A50) en van afslag Best (A2) op het bedrijventerrein Ekkersrijt. U parkeert uw vrachtwagen eenvoudig op de parkeerplaats naast onze showroom, zodat u alvast kan beginnen met uw rusttijd. Of geniet van een kop koffie in onze showroom voordat we starten met uw nieuwe truckmatras.

Seminautic
Son en Breugel
Ekkersrijt 7423
5692 HL Son en Breugel
(0)85 40 127 82
Website

Snel geplaatst in uw cabine en klaar voor gebruik

Is uw matras klaar? Dan plaatsen we deze meteen in de truck. We zorgen ervoor dat deze naadloos bij de vrachtwagen aansluit, zodat u snel weer de weg op kunt. Maak online uw afspraak en kom langs bij Seminautic. Of laat de planning van uw firma de afspraak maken zodat Seminautic als stop op de route wordt ingepland.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken