Nu tijdelijk
Maatwerk hoeslaken t.w.v. € 70,- gratis bij de aankoop van uw matras

Bij aankoop van uw nieuwe matras krijgt u nu tijdelijk een gratis op maat gemaakt hoeslaken t.w.v. € 70,-. Dit hoeslaken is geproduceerd van 100% katoen verweven met 220 grams dubbeldoek.
Beschikbaar in o.a. de kleuren wit, creme, antraciet, navy blue.
Kleuren zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Actie is geldig t/m 31-01-2022.
De hoeslaken actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Uw persoonlijke vouwwagen matras

Bij een welverdiende vakantie hoort een comfortabele slaapplek. Seminautic is gespecialiseerd in het op maat maken van matrassen voor onder andere vouwwagens. We adviseren u graag verder bij de aankoop van een vouwwagen matras op maat. Kom vrijblijvend langs in ons atelier in Son & Breugel en als we tot een matras zijn gekomen wat bij uw wensen past, gaan we gelijk aan de slag met het maken van het matras.

Onze vouwwagen matrassen

prijs € 450 ~ € 1060
2022-12-31

Seminautic Premium


  • Ondersteuning tot 130 kg
  • Zacht, medium of stevige hardheid
  • Goede veerkracht
  • Optimale ventilatie

Onze vier stappen voor een vouwwagen matras

  1. In een kort gesprek leggen we uw wensen en behoeften voor het vouwwagen matras vast.
  2. Test naar welk matras uw voorkeur uitgaat. Hierin geven onze slaapspecialisten graag passend advies.
  3. Uw favoriet gevonden? We gaan meteen aan de slag. We meten het matras in en gaan aan de slag met de productie. Vanuit de showroom kunt u zien hoe het matras op maat gemaakt wordt.
  4. We plaatsen het matras vervolgens netjes in de vouwwagen, zodat deze meteen goed tot zijn recht komt.

We nemen u dus van het begin tot het eind bij de hand en onze specialisten geven vrijblijvend advies over het beste matras voor in de vouwwagen.

Onze Drive-In: uniek en snel

Naast hoge kwaliteit, staat snelle service staat bij ons voorop. In ons atelier hebben we een unieke Drive-In waarin voldoende ruimte is om de vouwwagen te openen en we het matras dus nauwkeurig in kunnen meten. Na het inmeten is het tijd voor een kop koffie of thee en ziet u vanuit de showroom hoe het vouwwagenmatras op maat gemaakt wordt. Vervolgens leggen we het matras in de vouwwagen om te controleren of alles past.

Ons atelier is gevestigd in de buurt van Eindhoven en makkelijke te bereiken. Vanaf de A50 en de A2 is het slechts 5 minuten rijden naar het atelier. Dankzij onze snelle service is het dus zelfs mogelijk om vlak voor u op vakantie gaat naar Frankrijk of Spanje, nog even een matras op maat te laten maken voor uw vouwwagen!

Niet tevreden? Omruilen binnen 180 dagen*

Bent u toch niet helemaal content met het matras of sluit het niet goed aan bij uw lichaam? Geen zorgen. Als u dit binnen 180 dagen* aan ons laat weten, dan zorgen wij ervoor dat deze alsnog perfect bij u aansluit. We passen het matras zo aan, dat het slaapcomfort perfect aansluit op uw wensen.

*Bij aankopen t/m 31-01-2022 krijgt u nu tijdelijk een omruilgarantie van 365 dagen!

Lees meer over de omruilgarantie

TOP MATRAS VOOR UW CAMPER

Een goede nachtrust gaat gepaard met een goed matras. Om uw lichaam perfect te ondersteunen, maken wij uitsluitend gebruik van A-merk schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. Daarom kunnen we 8 jaar fabrieksgarantie bieden op de materialen van het matras! Dat betekent de komende jaren heerlijk slapen als u onderweg bent naar de mooiste plekken van Europa (of daarbuiten..).

Reviews

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.

PERFECT MAATWERK

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. Alles is mogelijk als we samen uw persoonlijke campermatras ontwerpen. Ook buitenmaatse afmetingen en Franse matrassen.

ZORGELOZE LEVERING

Uw camper matras is dezelfde dag klaar en wordt binnen één week gratis bezorgd. U bepaalt de dag en tijd. Levering tot in de de camper en het oude matras laten meenemen? Geen probleem!

180 DAGEN PROEFSLAPEN

Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt? Dan passen wij uw matras aan. We zorgen hierbij dat u nooit een nacht zonder matras zit.

De beste kwaliteit voor uw vouwwagen matras

Seminautic werkt enkel met A-merken uit Nederland en Duitsland. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit van onze matrassen en verzekeren wij u van een veilige nachtrust en goede ondersteuning van het lichaam. Daarnaast ontvangt u acht jaar fabrieksgarantie.

Test uw vouwwagen matras met een gratis overnachting

Onze showroom in Eindhoven is niet voor iedereen in de buurt. Bent u op doorreis of moet u van ver komen? Dan bieden wij u graag een gratis overnachting aan met de camper, caravan of vouwwagen. De overnachting vindt plaats op Camping de Kienehof en is circa tien minuten rijden vanaf Seminautic. Ook handig: zo test u dus meteen het vouwwagen matras uit.

Gratis overnachting op camping de Kienehoef

Uw matras voor de vouwwagen onder de loep

Samen met u stellen we uw vouwwagen matras zorgvuldig samen. Helemaal op maat naar uw wensen. In de illustratie ziet u hoe dit eruit zou kunnen zien voor uw vouwwagen matras. In de samenstelling van het matras trekken we lering uit de matrassen die u ook kent uit de slaapkamer, maar we gebruiken ook onze ervaring uit de reisbranche. Zo rusten we veel matrassen uit met een anti-sliplaag om te voorkomen dat het matras kan schuiven tijdens het rijden.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken