Een goede nachtrust met uw caravan matras 130×190

Om optimaal van uw vakantie te genieten, is een goede nachtrust erg belangrijk. Bij Seminautic stelt u daarom uw eigen caravan matras 130×190 samen. We kijken naar uw wensen en ontwikkelen een caravan matras van hoge kwaliteit dat volledig aan uw voorkeuren voldoet. Wij vinden het belangrijk dat u jarenlang plezier van het matras hebt.  

Uitgerust wakker worden in uw caravan

Op welk caravan matras u volledig tot rust komt, is per persoon verschillend. Samen kijken we naar de hardheid van het matras, de veerkracht en de mate van ventilatie. Deze punten dragen stuk voor stuk bij aan optimaal slaapcomfort. Alle matrassen zijn opgebouwd uit een anti-sliplaag, koudschuim kern, traagschuim afdeklagen en een tencel matrashoes.

Een caravan topper 130×190 voor optimaal comfort

Een caravan topdekmatras, ook wel een topper genoemd, is een extra laag die u over uw huidige matras legt. De caravan topper 130×190 zorgt voor optimaal slaapcomfort en ondersteunt uw lichaam. Een nieuw matras aanschaffen is hierdoor niet direct nodig. Als u uw matras wilt verzachten, kiest u voor een zachte topper. Mist u juist wat stevigheid in het matras? Ga dan voor een harde caravan topper 130×190 

De voordelen van een Seminautic matras

  • 8 jaar garantie op de materialen van het matras
  • Afwijkende maten en speciale wensen zijn mogelijk
  • Perfecte ondersteuning van uw lichaam
  • Snelle levering: namelijk binnen 60 minuten

Uw matras in vier eenvoudige stappen

Bij Seminautic ontwikkelen we in vier eenvoudige stappen het caravan matras 130×190 dat op uw lichaam en slaaphouding is afgestemd.

  1. In een kort gesprek brengen we uw wensen en voorkeuren voor het caravan matras 130×190 in kaart
  2. Ontdek wat bij u past en ga proef liggen op verschillende matrasopstellingen
  3. Als u een keuze heeft gemaakt, maken wij het matras meteen op maat. Neem plaats in onze showroom en kijk live mee
  4. Het matras is in één uur klaar. Daarna plaatsen wij hem direct in uw caravan

Maak een afspraak en test uw matras direct

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak voor uw caravan matras 130×190 op maat. Bij Seminautic werken we enkel met A-kwaliteit materialen om u een optimale nachtrust te bieden. Als ons atelier in Son en Breugel niet bij u in de buurt ligt, bieden we u een gratis overnachting op camping de Kienehoef aan. Zo kan u direct uw nieuwe matras uittesten. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.  

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken