Een bootmatras op maat gemaakt

Zoekt u naar een bootmatras dat perfect aansluit bij uw slaapstijl en naadloos past in uw boot? Bij Seminautic helpen we u met de keuze voor een bootmatras op maat met de meest hoogwaardige materialen. We meten digitaal de afmetingen van het matras op locatie in en het bootmatras wordt vervolgens kosteloos opgeleverd, zodat u zorgeloos kunt genieten van een welverdiende vakantie!

NU TIJDELIJK: 365 DAGEN OMRUILGARANTIE!

Bij aankoop van uw matras krijgt u nu maar liefst 365 dagen omruilgarantie! U heeft dus een jaar lang de tijd om uw matras nog een keer aan te laten passen mocht het niet naar wens zijn. Deze actie loopt t/m 31 oktober 2022.

ONZE TWEE WERKWIJZEN BIJ BOOTMATRASSEN

Werkwijze 1: kom langs in onze showroom!

Heeft uw oude bootmatras een goed pasvorm? Dan kunt u hiermee langskomen in onze showroom. Wij maken van uw oude bootmatras een mal zodat u deze niet hoeft te missen. Bij uw bezoek heeft u een gesprek met een onze slaapadviseurs en kunt u proefliggen op de diverse materialen. Bij aankoop wordt uw bestelling een week later voor u geleverd op de locatie die u wenst. Wij bezorgen kosteloos in heel Nederland en België, uitgezonderd de Waddeneilanden. Directe productie van bootmatrassen in de Drive In is niet mogelijk.

Maak online uw afspraak

Tip: voor de echte avonturiers, kom met uw boot naar de Sonse Haven voor onze Vaar In! Wij doen een digitale inmeting op uw boot, nemen u mee naar onze showroom waar u rustig kunt proefliggen en de volgende dag wordt uw matras bij u op de boot geleverd of een week later kosteloos nabezorgd. Bij de Vaar In krijgt u de ligplaats voor 1 dag van ons vergoed! De Vaar In is enkel mogelijk in overleg, heeft u hier interesse in kunt u contact met ons opnemen via 085 401 2782.

Werkwijze 2: wij bezoeken u op de boot!

Heeft u geen goede pasvorm of komt u liever niet naar onze showroom? Geen probleem, wij komen u dan bezoeken bij de boot in de haven. Bij het bezoek kijken wij naar uw slaapsituatie en wordt er een digitale inmeting verricht. De slaapadviseur die u bezoekt heeft materialen bij zodat u op de boot kunt proefliggen. Het bezoek van de slaapadviseur aan de boot is geheel vrijblijvend en hiervoor wordt geen meerprijs berekend. Mocht u bij het bezoek tot bestelling overgaan, wordt deze in gemiddeld één week tijd bij u bezorgd op de boot.

Wilt u graag dat wij u komen bezoeken op de boot? Neem contact met ons op via 085 401 2782. Onze buitendienst collega’s komen u binnen één week bezoeken op uw boot. Het hele ordertraject vanaf het moment dat u belt, tot aan de bezorging op de boot duurt gemiddeld twee weken.

Seminautic boot folder

Voor boten maken wij maatwerk matrassen die goed ondersteunen, uitstekend ventileren en schimmelwerend zijn.
Wilt u meer hierover weten, bekijk onze speciale boot folder.

Wat zeggen onze klanten

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.
10
Doen wat ze beloven!
Doen wat ze beloven! Op basis van wat er op de website wordt vermeldt een afspraak gemaakt voor een nieuwe matras voor in onze camper. Na een uiterst vriendelijke ontvangst werd ons uitleg gegeven over de diverse soorten matrassen en de werkwijze. Hierna kon er op de diverse soorten worden proefgelegen. Na het maken van de keuze werd a.d.h van onze oude matras een nieuwe gemaakt. Binnen de afgesproken tijd was deze gereed en werd deze in de camper geplaatst en sliepen we diezelfde nacht op een heerlijke nieuwe matras. Klassee service en vriendelijk personeel en 100% tevreden klant als gevolg.
10
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit !
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit ! Ik zocht voor onze boot naar een nieuw 2-persoons matras in de eigenaarshut. Na een speurtocht op internet viel het bedrijf Seminautic mij op aangaande hun uitgebreide en transparante informatie. Na mijn aanvraag werden mijn verwachting alleen maar overtroffen: – Een snelle reactie op mijn aanvraag en het maken van een afspraak ter plekke om het matras in te kunnen meten. – Ter plekke op mijn schip (Pikmeerkruiser 12.50) werd in de punt het matras ‘digitaal’ ingemeten. Ook de dikte van het matras kon ik tijdens die inmeting bepalen. Het inmeten gebeurd digitaal, met een soort laserpen. Snel …
10
Fantastische klantbehandeling en een topproduct
Fantastische klantbehandeling en een topproduct “De klant is koning” is jullie lijfspreuk, volgens mij. Zo voelde ik me in elk geval vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze matras. Een topkwaliteit matras waarop we als roosjes geslapen hebben! Bedankt.
9
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant Een tijdje geleden hebben wij het Seminautic een bezoek gebracht en een matras laten maken. Het persoonlijke ontvangst en de algehele afhandeling is ons heel goed bevallen. Men denkt mee in oplossingen voor de vragen die je hebt. Daarbij kun je zien hoe serieus de vakmensen aan de producten en dus ook aan jou matras werken. Daarnaast slapen we er voorlopig weer goed op.
10
een echte beleving !
een echte beleving ! Een echte beleving om bij jullie aankopen te doen. Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee werd ons duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden. Zonder enige moeite konden we toen matrassen testen. Binnen anderhalf uur waren onze 2 matrassen klaar en die zagen er piccobello uit. Ook mooi om te zien hoe de productie tot stand komt, echt ambachtelijk.
10
Een topbedrijf
Een topbedrijf Was van binnenkomst tot vertrek uitmuntend. Binnen 1 1/2 uur reden we weg met splinternieuwe matrassen voor onze camper en hebben heerlijk geslapen. Dankjewel team jullie zijn kanjers.

Binnen een week slapen op uw nieuwe matras

Uw nieuwe matras wordt binnen één week tot in uw kajuit geleverd. U kunt dus op korte termijn al genieten van een heerlijke nachtrust op uw boot.

Heerlijke nachtrust dankzij een verkoelend matras

Aan boord in de haven kan de temperatuur benedendeks soms sterk oplopen. Booteigenaren weten dat als geen ander. Daarom bieden we de optie om het bootmatras te voorzien van KülKote. KülKote is een coating op waterbasis die in Zwitserland wordt ontwikkeld. De coating reageert op lichaamstemperatuur en reguleert de temperatuur de hele nacht. De kosten om KülKote aan te brengen op het matras bedragen € 98 voor een tweepersoonsbootmatras.

Heerlijke nachtrust dankzij een verkoelend matras

Aan boord in de haven kan de temperatuur benedendeks soms sterk oplopen. Booteigenaren weten dat als geen ander. Daarom bieden we de optie om het bootmatras te voorzien van KülKote. KülKote is een coating op waterbasis die in Zwitserland wordt ontwikkeld. De coating reageert op lichaamstemperatuur en reguleert de temperatuur de hele nacht. De kosten om KülKote aan te brengen op het matras bedragen € 98,- voor een tweepersoonsbootmatras.

Alle benodigdheden voor een goede vaart

Naast de maatwerk bootmatrassen biedt Seminautic ook een compleet aanbod aan accessoires. Zo zorgt een matrasonderlegger dat de druk tussen de latten van de lattenbodem beter wordt verdeeld. Ook voorkomt deze onderlegger schimmelvorming door een betere ventilatie. Ook bieden wij aquamatten aan die de lattenbodem in zijn geheel vervangen. Hierdoor bespaart u kostbare matrashoogte en ventileert uw bodem nog beter.

Verder bieden we maatwerk beddengoed. Beddengoed voor een matras met een afwijkende vorm (zoals een matras in de boeg van het schip) is bijna niet te vinden. Daarom is er het Seminautic maatwerk beddengoed. Dit is direct te bestellen bij de aankoop van het matras. We bieden het beddengoed in iedere gewenste maat, vorm en kleur!

Vertrouw op de hoogste kwaliteit

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

Maatwerk en kwaliteit dankzij ervaring

Seminautic is een hecht Nederlands familiebedrijf dat al ruim 25 jaar matrassen ontwikkelt en produceert voor boten, campers en trucks. Ons succes is te danken aan de selectie van hoogwaardige materialen in combinatie met het feit dat we alles zelf ontwikkelen in ons atelier vlakbij Eindhoven. We hebben in de afgelopen decennia veel ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van bootmatrassen op maat en kunnen daarom heel betaalbaar matrassen produceren van hoge kwaliteit.

Een bootmatras in laten meten in een haven naar keuze

Onze adviseurs zijn dagelijks onderweg in Nederland en België om op locatie een bootmatras aan te meten. Maak vandaag een afspraak zodat wij snel langs kunnen komen. We stellen uw wensen vast en meten de afmetingen van het bootmatras op. Vervolgens gaan we meteen voor u aan de slag, zodat u snel gebruik kunt maken van het nieuwe bootmatras. Onze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken