Een bootmatras voor u op maat gemaakt

Ook tijdens uw bootvakantie genieten van een heerlijke nachtrust? Bij Seminautic koopt u een bootmatras op maat. Volledig afgestemd op uw behoeften, lichaamsbouw, slaaphouding en boot. Wat uw wensen zijn, dat vertelt u ons bij u op locatie of in onze showroom. En vervolgens ontvangt u uw nieuwe bootmatras al in gemiddeld 10 werkdagen!

Onze bootmatrassen

Bij Seminautic heeft u keuze uit drie soorten matrasuitvoeringen, die we naar uw wens leveren in elke gewenste afmeting en vorm. Wij bieden u een passend advies zodat u de juiste uitvoering van uw bootmatras kiest dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Bekijk onze bootmatrassen.

prijs 505 ~ 1550
2024-12-31

Premium bootmatras


  • Uitstekende ondersteuning tot 130 kg
  • Optimale ventilatie en ondersteuning
  • Verkrijgbaar in soft, medium of firm
  • 14 centimeter dik
  • Beste koudschuim van Nederlandse bodem
  • 8 jaar fabrieksgarantie en 365 dagen omruilgarantie

De werkwijze kiest u zelf

Op 3 verschillende manieren kunt u bij ons een bootmatras op maat laten maken. Voor welke optie u gaat, dat kiest u zelf. Lees hieronder onze 3 opties.

Optie 1: ontvang ons bij u op locatie

Onze buitendienst adviseurs kunnen geheel vrijblijvend op uw boot langskomen voor een advies.

Tijdens dit bezoek:

1. Vertelt u ons uw wensen, kijken we naar uw slaapsituatie en doen we een digitale inmeting in uw boot.
2. Kunt u proefliggen op diverse matrassen, die onze adviseur bij zich heeft.
3. Uw nieuwe matras wordt na gemiddeld twee weken bij u op de boot bezorgd.

Interesse? Voor een vrijblijvend bezoek van onze buitendienst neemt u contact met ons op via 085 401 2782. In het laagseizoen kunnen we u vaak al binnen een week bezoeken!

Optie 2: kom langs in onze showroom met uw oude matras

Heeft uw oude bootmatras een goede pasvorm, die u ook graag bij uw nieuwe bootmatras terugziet? Dan kunt u met uw oude matras langskomen in onze showroom. Wij maken hiervan een mal, zodat u deze weer mee kunt nemen en niet hoeft te missen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom:

1. Heeft u een gesprek met onze slaapadviseurs, waarin u alles vertelt over uw wensen. U krijgt vakkundig advies.
2. Kunt u proefliggen op diverse matrassen.
3. Wordt uw nieuwe bootmatras twee weken later geleverd op een locatie naar wens.

Optie 3: kom met uw boot naar onze Vaar In

Komt u graag met uw oude matras naar onze showroom, maar is het lastig deze te vervoeren met een auto? U kunt ook met uw boot naar de Sonse Haven komen voor onze Vaar In! Met deze Vaar In:

1. Doen wij eerst een digitale inmeting op uw boot.
2. Nemen wij u mee naar onze showroom waar we uw wensen en behoeften uitgebreid bespreken.
3. Kunt u vervolgens proefliggen op diverse matrassen.
4. Wordt uw nieuwe matras in gemiddeld twee weken tijd kosteloos nabezorgd op locatie in Nederland en België (uitgezonderd de Waddeneilanden).

De ligplaats krijgt u voor 1 dag van ons vergoed! De Vaar In is enkel mogelijk in samenspraak, bij interesse voor de Vaar In kunt u contact opnemen via 085 401 2782.

Ontdek alles over onze bootmatrassen op maat

Laat u een bootmatras op maat maken bij Seminautic, dan profiteert u van een uitstekende ondersteuning, een goed ventilerend vermogen en een schimmelwerende werking. Meer hierover ontdekt u in onze speciale folder over bootmatrassen.

Bekijk hier de boot-folder

Wat zeggen onze klanten over onze bootmatrassen

10
Fantastisch
We hadden 2 nachten overnacht op onze nieuwe boot en beide last van onze rug daarna. Toen hoorde we van familie van Seminautic. We zijn hier met onze bootmatrassen naar toe gegaan en zijn keurig geholpen. Nog geen 2 weken later waren onze nieuwe bootmatrassen klaar en thuis geleverd. We slapen beide super en nergens geen last meer van. Wij raden het iedereen aan!
10
Super service
Gisteren onze nieuwe matrassen voor de boot in ontvangst mogen nemen. Matrassen passen perfect en liggen heerlijk. Ontvangst in de fabriek was goed, verkoopadvies was super. Verkoper dacht mee, hoe we de matras uit 3 delen het beste konden laten maken. Er zit namelijk over de 3 matrassen een topper uit één stuk, zodat je geen kieren hebt. Afmeting is namelijk 2,8 X 1,9 meter. Zijn niet goedkoop, maar goede nachtrust mag wat kosten. Bedankt Seminautic.
10
Uitstekende service
Onze boot lag in Friesland, inmeten werd op locatie daar gedaan, keurig op tijd en ook de levering aldaar was conform afspraak. Daarna kon onze vakantie beginnen. heerlijk geslapen op de nieuwe matrassen.
9
Moeiteloos en snelle levering!
Moeiteloos en snelle levering! Een echte aanraden als je een nieuw matras nodig hebt voor, zoals in ons geval, je boot. Een e-mailtje en de dag erna belde ze om een afspraak te plannen om in te meten en bespreken wat wenselijk is. Goed advies ontvangen van een vlotte en nette verkoper. Vervolgens hebben ze 4 dagen erna de levering en plaatsing uitgevoerd, op lokatie. Helemaal blij! Dank jullie wel voor de goede zorgen. Top service!
10
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit !
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit ! Ik zocht voor onze boot naar een nieuw 2-persoons matras in de eigenaarshut. Na een speurtocht op internet viel het bedrijf Seminautic mij op aangaande hun uitgebreide en transparante informatie. Na mijn aanvraag werden mijn verwachting alleen maar overtroffen: – Een snelle reactie op mijn aanvraag en het maken van een afspraak ter plekke om het matras in te kunnen meten. – Ter plekke op mijn schip (Pikmeerkruiser 12.50) werd in de punt het matras ‘digitaal’ ingemeten. Ook de dikte van het matras kon ik tijdens die inmeting bepalen. Het inmeten gebeurd digitaal, met een soort laserpen. Snel …

Snel slapen op uw nieuwe matras

Uw nieuwe matras wordt al in gemiddeld 10 dagen tot in uw kajuit of bij u thuis geleverd. U kunt dus op korte termijn al genieten van een heerlijke nachtrust op uw boot.

Heerlijke nachtrust dankzij een verkoelend matras

Aan boord in de haven kan de temperatuur benedendeks soms flink stijgen. Booteigenaren zijn hier maar al te goed van op de hoogte. Daarom bieden wij de mogelijkheid om het bootmatras te voorzien van KülKote. KülKote is een watergedragen coating die in Zwitserland wordt ontwikkeld. Deze coating reageert op de lichaamstemperatuur en helpt de temperatuur de hele nacht te reguleren. De kosten voor het aanbrengen van KülKote op een tweepersoonsbootmatras bedragen € 98,-.

Alle benodigdheden voor een goede vaart

Profiteren van het allerhoogste comfort tijdens uw bootvakantie? Bij Seminautic koopt u ook diverse accessoires, waarmee u van een nog betere nachtrust geniet.

Een matrasonderlegger verdeelt de druk tussen de latten van de lattenbodem bijvoorbeeld beter én deze onderlegger voorkomt schimmelvorming door een betere ventilatie. Met aquamatten vervangt u de lattenbodem in zijn geheel, waardoor het matras minder hoog is en de bodem nog beter ventileert. En met ons maatwerk beddengoed weet u zeker dat u beddengoed koopt dat goed past bij uw bootmatras (die vaak een afwijkende vorm heeft).

Profiteer van de hoogste kwaliteit

Ongeacht welk bootmatras u kiest, bij Seminautic bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Al onze matrassen worden vervaardigd uit A-kwaliteit schuimen en stoffen afkomstig uit Duitsland, België en Nederland. Zo bent u altijd verzekerd van een uitstekende nachtrust.

Maatwerk en kwaliteit dankzij ervaring

Seminautic is een hecht Nederlands familiebedrijf dat al ruim 25 jaar matrassen ontwikkelt en produceert voor boten, caravans, campers en trucks. Ons succes komt voort uit de selectie van hoogwaardige materialen en het feit dat we alles zelf ontwikkelen in ons atelier nabij Eindhoven. Iedere dag weer helpen we heel wat mensen vol passie aan een matras op maat. Bent u de volgende?

Onze partners

Veelgestelde vragen over bootmatrassen

Wat is het verschil tussen een bootmatras en een gewoon matras?

Natuurlijk kunt u ook een normaal matras op uw boot plaatsen (als dat past). In de praktijk blijkt echter dat u met een speciaal bootmatras profiteert van een veel betere nachtrust als u onderweg bent. Een bootmatras op maat heeft bijvoorbeeld:

• Exact de juiste afmetingen. Op een boot heeft u vaak te maken met een beperkte ruimte en/of afwijkende vormen. En een standaard matras met exact de juiste afmetingen is maar moeilijk te vinden.
• Vochtbestendigheid. Een bootmatras is zó ontworpen, dat hij goed bestand is tegen vocht en condens van het water.
• Een goede ventilatie. In de zomer kunt u nogal eens gaan zweten op zo’n warme boot. Bootmatrassen hebben een extra goede ventilatie, zodat lichaamsvocht goed wordt afgevoerd.
• Een licht en flexibel karakter. Bootmatrassen zijn licht in gewicht en supermakkelijk te verplaatsen. Hierdoor bergt u ze gemakkelijk op om overdag extra ruimte vrij te maken in uw boot.

Heel simpel: dat u 365 dagen de tijd heeft om te testen of uw op maat gemaakte matras helemaal naar wens is. Blijkt hij bijvoorbeeld toch wat te hard te zijn? Wilt u juist meer ondersteuning? Of voegt u toch graag die verkoelende traagschuim toplaag toe? Binnen die 365 dagen passen wij uw matras gewoon voor u aan!

Van welke materialen uw nieuwe matras exact gemaakt wordt, dat hangt natuurlijk af van uw precieze eisen en wensen. U kiest bijvoorbeeld voor een kern van alleen koudschuim óf voor een kern van koudschuim met een toplaag van traagschuim.

Wat in ieder geval vaststaat, is dat uw nieuwe matras een supercomfortabel katoenen-dubbeldoek tijk heeft én dat alle gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn. We gebruiken enkel A-merk stoffen en schuimen uit Nederland, België en Duitsland. En daarbij voldoen alle matrassen aan internationaal erkende certificeren, waaronder ISO 9001, Öko-tex en CertiPur. Met een bootmatras van Seminautic profiteert u hoe dan ook jarenlang van de allerbeste nachtrust.

Seminautic is een klein familiebedrijf dat direct – zonder tussenkomst van tussenhandelaren – aan u levert. Hierdoor kunnen we de prijzen voor uw bootmatras scherp houden.

Waar u voor bootmatrassen van andere A-merken soms bijvoorbeeld duizenden euro’s betaalt, heeft u bij ons al een op maat gemaakt bootmatras vanaf € 475. De precieze prijs is afhankelijk van factoren als de afmetingen, vorm en uw wensen omtrent de hardheid en het materiaal. Meer informatie over de kosten ontdekt u in onze prijslijst.

REVIEWS
Afspraak maken