Een bootmatras op maat gemaakt

Zoekt u naar een bootmatras dat perfect aansluit bij uw slaapstijl en naadloos past in uw boot? Bij Seminautic helpen we u met de keuze voor een bootmatras op maat met de meest hoogwaardige materialen. We meten digitaal de afmetingen van het matras op locatie in en het bootmatras wordt vervolgens kosteloos opgeleverd, zodat u zorgeloos kunt genieten van een welverdiende vakantie!

Een maatwerk bootmatras in vier stappen

  1. Maak een afspraak voor bij u op locatie of kom naar ons atelier nabij Eindhoven.
  2. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Wij nemen proefopstellingen mee, zodat u zelfs op locatie de matrassen kunt ervaren.
  3. Tevreden? Dan meten we het matras digitaal in en sturen de gegevens naar ons atelier voor de productie.
  4. Uw matras wordt binnen een week kosteloos op locatie geleverd en in de boot geplaatst.

Binnen een week ingemeten en geplaatst

Wilt u snel op pad met de boot en een nieuw matras? Dan zit u bij Seminautic goed! We hanteren een snelle levertijd van een week. Dit unieke concept kunnen we realiseren doordat we alles op maat ontwikkelen in ons eigen atelier in Son & Breugel. Dit doen we nadat we met elkaar uw slaapwensen in kaart hebben gebracht en een keuze hebben gemaakt voor een matras dat past bij deze wensen.

Onze slaapadviseurs geven hier graag maatwerk advies in. Vervolgens meten we het matras digitaal in op de locatie waar uw boot ligt. We doen dit digitaal om de afmetingen van het matras in één keer foutloos vast te stellen. In de daaropvolgende dagen ontwikkelen we het maatwerk bootmatras in ons atelier, waarna we het matras kosteloos op locatie afleveren.

180 dagen omruilgarantie op het maatwerk bootmatras

Bij Seminautic heeft u maar liefst 180 dagen omruilgarantie. Wanneer u niet lekker slaapt en binnen 180 dagen contact opneemt, passen we het matras voor u aan. Naast de omruilgarantie op de bootmatrassen, kunt u vertrouwen op 8 jaar fabrieksgarantie. We werken alleen maar met hoogwaardige materialen uit Nederland, België en Duitsland, daarom kunnen we de garantie bieden dat u jaren plezier heeft van het nieuwe bootmatras op maat.

Lees meer over de garantie

Heerlijke nachtrust dankzij een verkoelend matras

Aan boord in de haven kan de temperatuur benedendeks soms sterk oplopen. Booteigenaren weten dat als geen ander. Daarom bieden we de optie om het bootmatras te voorzien van KülKote. KülKote is een coating op waterbasis die in Zwitserland wordt ontwikkeld. De coating reageert op lichaamstemperatuur en reguleert de temperatuur de hele nacht. De kosten om KülKote aan te brengen op het matras bedragen € 98 voor een tweepersoonsbootmatras.

Alle benodigdheden voor een goede vaart

Naast de maatwerk bootmatrassen, biedt Seminautic ook een compleet aanbod aan accessoires en benodigdheden. Zo zorgt een onderlegger dat de druk tussen de latten van de lattenbodem beter wordt verdeeld. Ook voorkomt deze onderlegger schimmelvorming doordat de ventilatie gegarandeerd is. Ook bieden wij aquamatten aan die de lattenbodem in zijn geheel vervangen. Hierdoor bespaart u kostbare hoogte en ventileert uw bodem optimaal.

Verder bieden we maatwerk beddengoed. Beddengoed voor een matras met een afwijkende vorm (zoals een matras in de boeg van het schip) is bijna niet te vinden. Daarom is er het Seminautic maatwerk beddengoed. Dit is direct te bestellen bij de aankoop van het matras. We bieden het beddengoed in iedere gewenste maat, vorm en kleur!

Vertrouw op de hoogste kwaliteit

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

MAATWERK EN KWALITEIT DANKZIJ ERVARING

Seminautic is een hecht Nederlands familiebedrijf dat al ruim 25 jaar matrassen ontwikkelt en produceert voor boten, campers en trucks. Ons succes is te danken aan de selectie van hoogwaardige materialen in combinatie met het feit dat we alles zelf ontwikkelen in ons atelier vlakbij Eindhoven. We hebben in de afgelopen decennia veel ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van bootmatrassen op maat en kunnen daarom heel betaalbaar matrassen produceren van hoge kwaliteit.

Een bootmatras in laten meten in een haven naar keuze

Onze adviseurs zijn dagelijks onderweg in Nederland en België om op locatie een bootmatras aan te meten. Maak vandaag een afspraak zodat wij snel langs kunnen komen. We stellen uw wensen vast en meten de afmetingen van het bootmatras op. Vervolgens gaan we meteen voor u aan de slag, zodat u snel gebruik kunt maken van het nieuwe bootmatras. Onze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

REVIEWS