Nu tijdelijk
Maatwerk hoeslaken t.w.v. € 70,- gratis bij de aankoop van uw matras

Bij aankoop van uw nieuwe matras krijgt u nu tijdelijk een gratis op maat gemaakt hoeslaken t.w.v. € 70,-. Dit hoeslaken is geproduceerd van 100% katoen verweven met 220 grams dubbeldoek.
Beschikbaar in o.a. de kleuren wit, creme, antraciet, navy blue.
Kleuren zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Actie is geldig t/m 31-01-2022.
De hoeslaken actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Een bootmatras op maat gemaakt

Zoekt u naar een bootmatras dat perfect aansluit bij uw slaapstijl en naadloos past in uw boot? Bij Seminautic helpen we u met de keuze voor een bootmatras op maat met de meest hoogwaardige materialen. We meten digitaal de afmetingen van het matras op locatie in en het bootmatras wordt vervolgens kosteloos opgeleverd, zodat u zorgeloos kunt genieten van een welverdiende vakantie!

Een maatwerk bootmatras in vier stappen

  1. Maak een afspraak voor bij u op locatie of kom naar ons atelier nabij Eindhoven.
  2. Samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. Op diverse proefopstellingen kunt u de matrassen ervaren.
  3. Tevreden? Dan beginnen wij direct met de productie van uw matrassen. Dit doen wij momenteel aan de hand van uw oude modellen. Heeft u ze niet bij, dan halen onze chauffeurs ze in de loop van de week kosteloos voor u op. Mocht u geen matras meer hebben, kunnen uw matrassen e.v.t. digitaal worden ingemeten.
  4. Uw matras wordt binnen een week kosteloos op locatie geleverd en in de boot geplaatst.

Binnen een week ingemeten en geplaatst

Wilt u snel op pad met de boot en een nieuw matras? Dan zit u bij Seminautic goed! We hanteren een snelle levertijd van een week. Dit unieke concept kunnen we realiseren doordat we alles op maat ontwikkelen in ons eigen atelier in Son & Breugel. Dit doen we nadat we met elkaar uw slaapwensen in kaart hebben gebracht en een keuze hebben gemaakt voor een matras dat past bij deze wensen.

Onze slaapadviseurs geven hier graag maatwerk advies in. Aan de hand van uw oude matrassen kunnen wij uw nieuwe modellen perfect namaken. Mocht u geen matrassen meer hebben kunnen wij eventueel op locatie uw matras digitaal inmeten.  In de daaropvolgende dagen ontwikkelen we het maatwerk bootmatras in ons atelier, waarna we het matras kosteloos op locatie afleveren.

Wat zeggen onze klanten

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.
10
Doen wat ze beloven!
Doen wat ze beloven! Op basis van wat er op de website wordt vermeldt een afspraak gemaakt voor een nieuwe matras voor in onze camper. Na een uiterst vriendelijke ontvangst werd ons uitleg gegeven over de diverse soorten matrassen en de werkwijze. Hierna kon er op de diverse soorten worden proefgelegen. Na het maken van de keuze werd a.d.h van onze oude matras een nieuwe gemaakt. Binnen de afgesproken tijd was deze gereed en werd deze in de camper geplaatst en sliepen we diezelfde nacht op een heerlijke nieuwe matras. Klassee service en vriendelijk personeel en 100% tevreden klant als gevolg.
10
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit !
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit ! Ik zocht voor onze boot naar een nieuw 2-persoons matras in de eigenaarshut. Na een speurtocht op internet viel het bedrijf Seminautic mij op aangaande hun uitgebreide en transparante informatie. Na mijn aanvraag werden mijn verwachting alleen maar overtroffen: – Een snelle reactie op mijn aanvraag en het maken van een afspraak ter plekke om het matras in te kunnen meten. – Ter plekke op mijn schip (Pikmeerkruiser 12.50) werd in de punt het matras ‘digitaal’ ingemeten. Ook de dikte van het matras kon ik tijdens die inmeting bepalen. Het inmeten gebeurd digitaal, met een soort laserpen. Snel …
10
Fantastische klantbehandeling en een topproduct
Fantastische klantbehandeling en een topproduct “De klant is koning” is jullie lijfspreuk, volgens mij. Zo voelde ik me in elk geval vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze matras. Een topkwaliteit matras waarop we als roosjes geslapen hebben! Bedankt.
9
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant Een tijdje geleden hebben wij het Seminautic een bezoek gebracht en een matras laten maken. Het persoonlijke ontvangst en de algehele afhandeling is ons heel goed bevallen. Men denkt mee in oplossingen voor de vragen die je hebt. Daarbij kun je zien hoe serieus de vakmensen aan de producten en dus ook aan jou matras werken. Daarnaast slapen we er voorlopig weer goed op.
10
een echte beleving !
een echte beleving ! Een echte beleving om bij jullie aankopen te doen. Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee werd ons duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden. Zonder enige moeite konden we toen matrassen testen. Binnen anderhalf uur waren onze 2 matrassen klaar en die zagen er piccobello uit. Ook mooi om te zien hoe de productie tot stand komt, echt ambachtelijk.
10
Een topbedrijf
Een topbedrijf Was van binnenkomst tot vertrek uitmuntend. Binnen 1 1/2 uur reden we weg met splinternieuwe matrassen voor onze camper en hebben heerlijk geslapen. Dankjewel team jullie zijn kanjers.

180 dagen* omruilgarantie op het maatwerk bootmatras

Bij Seminautic heeft u maar liefst 180 dagen* omruilgarantie. Wanneer u niet lekker slaapt en binnen 180 dagen contact opneemt, passen we het matras voor u aan. Naast de omruilgarantie op de bootmatrassen, kunt u vertrouwen op 8 jaar fabrieksgarantie. We werken alleen maar met hoogwaardige materialen uit Nederland, België en Duitsland, daarom kunnen we de garantie bieden dat u jaren plezier heeft van het nieuwe bootmatras op maat.

*Bij aankopen t/m 31-01-2022 krijgt u nu tijdelijk een omruilgarantie van 365 dagen!

Lees meer over de garantie

Heerlijke nachtrust dankzij een verkoelend matras

Aan boord in de haven kan de temperatuur benedendeks soms sterk oplopen. Booteigenaren weten dat als geen ander. Daarom bieden we de optie om het bootmatras te voorzien van KülKote. KülKote is een coating op waterbasis die in Zwitserland wordt ontwikkeld. De coating reageert op lichaamstemperatuur en reguleert de temperatuur de hele nacht. De kosten om KülKote aan te brengen op het matras bedragen € 98 voor een tweepersoonsbootmatras.

Alle benodigdheden voor een goede vaart

Naast de maatwerk bootmatrassen, biedt Seminautic ook een compleet aanbod aan accessoires en benodigdheden. Zo zorgt een onderlegger dat de druk tussen de latten van de lattenbodem beter wordt verdeeld. Ook voorkomt deze onderlegger schimmelvorming doordat de ventilatie gegarandeerd is. Ook bieden wij aquamatten aan die de lattenbodem in zijn geheel vervangen. Hierdoor bespaart u kostbare hoogte en ventileert uw bodem optimaal.

Verder bieden we maatwerk beddengoed. Beddengoed voor een matras met een afwijkende vorm (zoals een matras in de boeg van het schip) is bijna niet te vinden. Daarom is er het Seminautic maatwerk beddengoed. Dit is direct te bestellen bij de aankoop van het matras. We bieden het beddengoed in iedere gewenste maat, vorm en kleur!

Vertrouw op de hoogste kwaliteit

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

MAATWERK EN KWALITEIT DANKZIJ ERVARING

Seminautic is een hecht Nederlands familiebedrijf dat al ruim 25 jaar matrassen ontwikkelt en produceert voor boten, campers en trucks. Ons succes is te danken aan de selectie van hoogwaardige materialen in combinatie met het feit dat we alles zelf ontwikkelen in ons atelier vlakbij Eindhoven. We hebben in de afgelopen decennia veel ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van bootmatrassen op maat en kunnen daarom heel betaalbaar matrassen produceren van hoge kwaliteit.

Een bootmatras in laten meten in een haven naar keuze ( vanaf augustus tot mei )

Onze adviseurs zijn dagelijks onderweg in Nederland en België om op locatie een bootmatras aan te meten. Maak vandaag een afspraak zodat wij snel langs kunnen komen. We stellen uw wensen vast en meten de afmetingen van het bootmatras op. Vervolgens gaan we meteen voor u aan de slag, zodat u snel gebruik kunt maken van het nieuwe bootmatras. Onze afspraak is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken