Een bootmatras op maat gemaakt

Ook tijdens uw bootvakantie genieten van een heerlijke nachtrust? Bij Seminautic koopt u een bootmatras op maat. Volledig afgestemd op uw behoeften, lichaamsbouw, slaaphouding en boot. Wat uw wensen zijn, dat vertelt u ons bij u op locatie of in onze showroom. En vervolgens ontvangt u uw nieuwe bootmatras al binnen 7 werkdagen!

NU TIJDELIJK MAAR LIEFST 365 DAGEN OMRUILGARANTIE!

Bij aankoop van een (top)matras krijgt u nu tijdelijk een omruilgarantie van maar liefst 365 dagen! Dit houdt in dat u een heel jaar de tijd heeft om de comfortklasse van uw matras nog aan te laten passen. De actie loopt t/m februari 2024.

DE WERKWIJZEN WAARUIT U KIEST

Een bootmatras op maat laten maken? Dat kan op 3 manieren. Voor welke optie u gaat, dat kiest u zelf.

Optie 1: kom langs in onze showroom met uw oude matras

Heeft uw oude bootmatras een goede pasvorm, die u ook graag bij uw nieuwe bootmatras terugziet? Dan kunt u met uw oude matras langskomen in onze showroom. Wij maken hiervan een mal, zodat u deze weer mee kunt nemen en niet hoeft te missen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom:

1. Heeft u een gesprek met onze slaapadviseurs, waarin u alles vertelt over uw wensen. U krijgt vakkundig advies.
2. Kunt u proefliggen op diverse matrassen.
3. Uw nieuwe bootmatras wordt een week later geleverd op een locatie naar wens.

Maak online uw afspraak

Optie 2: kom met uw boot naar onze Vaar In

Komt u graag met uw oude matras naar onze showroom, maar is het lastig deze te vervoeren met een auto? U kunt ook met uw boot naar de Sonse Haven komen voor onze Vaar In! Met deze Vaar In:

1. Doen wij eerst een digitale inmeting op uw boot.
2. Nemen wij u mee naar onze showroom waar we uw wensen en behoeften uitgebreid bespreken.
3. Kunt u vervolgens proefliggen op diverse matrassen.
4. Wordt uw nieuwe matras de volgende dag al op uw boot gelegd óf een week later nabezorgd.

De ligplaats krijgt u voor 1 dag van ons vergoed! Bij interesse voor de Vaar In kunt u contact opnemen via 085 401 2782.

Optie 3: ontvang ons bij u op locatie

Heeft uw oude bootmatras geen goede pasvorm of komt u liever niet naar onze showroom? Geen probleem. In dat geval komen wij – geheel kosteloos en vrijblijvend – langs bij u op locatie.

Tijdens dit bezoek:

1. Vertelt u ons uw wensen, kijken we naar uw slaapsituatie en doen we een digitale inmeting in uw boot.
2. Kunt u proefliggen op diverse matrassen, die onze adviseur bij zich heeft.
3. Uw nieuwe matras wordt na gemiddeld één week bij u op de boot bezorgd.

Afspraak maken? Neem contact met ons op via 085 401 2782. In het laagseizoen kunnen we u vaak al binnen een week bezoeken!

Ontdek alles over onze bootmatrassen op maat

Laat u een bootmatras op maat maken bij Seminautic, dan profiteert u van een uitstekende ondersteuning, een goed ventilerend vermogen en een schimmelwerende werking. Meer hierover ontdekt u in onze speciale folder over bootmatrassen.

Bekijk hier de boot-folder

Wat zeggen onze klanten

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.
10
Doen wat ze beloven!
Doen wat ze beloven! Op basis van wat er op de website wordt vermeldt een afspraak gemaakt voor een nieuwe matras voor in onze camper. Na een uiterst vriendelijke ontvangst werd ons uitleg gegeven over de diverse soorten matrassen en de werkwijze. Hierna kon er op de diverse soorten worden proefgelegen. Na het maken van de keuze werd a.d.h van onze oude matras een nieuwe gemaakt. Binnen de afgesproken tijd was deze gereed en werd deze in de camper geplaatst en sliepen we diezelfde nacht op een heerlijke nieuwe matras. Klassee service en vriendelijk personeel en 100% tevreden klant als gevolg.
10
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit !
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit ! Ik zocht voor onze boot naar een nieuw 2-persoons matras in de eigenaarshut. Na een speurtocht op internet viel het bedrijf Seminautic mij op aangaande hun uitgebreide en transparante informatie. Na mijn aanvraag werden mijn verwachting alleen maar overtroffen: – Een snelle reactie op mijn aanvraag en het maken van een afspraak ter plekke om het matras in te kunnen meten. – Ter plekke op mijn schip (Pikmeerkruiser 12.50) werd in de punt het matras ‘digitaal’ ingemeten. Ook de dikte van het matras kon ik tijdens die inmeting bepalen. Het inmeten gebeurd digitaal, met een soort laserpen. Snel …
10
Fantastische klantbehandeling en een topproduct
Fantastische klantbehandeling en een topproduct “De klant is koning” is jullie lijfspreuk, volgens mij. Zo voelde ik me in elk geval vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze matras. Een topkwaliteit matras waarop we als roosjes geslapen hebben! Bedankt.
9
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant Een tijdje geleden hebben wij het Seminautic een bezoek gebracht en een matras laten maken. Het persoonlijke ontvangst en de algehele afhandeling is ons heel goed bevallen. Men denkt mee in oplossingen voor de vragen die je hebt. Daarbij kun je zien hoe serieus de vakmensen aan de producten en dus ook aan jou matras werken. Daarnaast slapen we er voorlopig weer goed op.
10
een echte beleving !
een echte beleving ! Een echte beleving om bij jullie aankopen te doen. Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee werd ons duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden. Zonder enige moeite konden we toen matrassen testen. Binnen anderhalf uur waren onze 2 matrassen klaar en die zagen er piccobello uit. Ook mooi om te zien hoe de productie tot stand komt, echt ambachtelijk.
10
Een topbedrijf
Een topbedrijf Was van binnenkomst tot vertrek uitmuntend. Binnen 1 1/2 uur reden we weg met splinternieuwe matrassen voor onze camper en hebben heerlijk geslapen. Dankjewel team jullie zijn kanjers.

Binnen een week slapen op uw nieuwe matras

Uw nieuwe matras wordt al binnen één week tot in uw kajuit of bij u thuis geleverd. U kunt dus op korte termijn al genieten van een heerlijke nachtrust op uw boot.

Heerlijke nachtrust dankzij een verkoelend matras

Aan boord in de haven kan de temperatuur benedendeks soms sterk oplopen. Booteigenaren weten dat als geen ander. Daarom bieden we de optie om het bootmatras te voorzien van KülKote. KülKote is een coating op waterbasis die in Zwitserland wordt ontwikkeld. De coating reageert op lichaamstemperatuur en reguleert de temperatuur de hele nacht. De kosten om KülKote aan te brengen op het matras bedragen € 98,- voor een tweepersoonsbootmatras.

Alle benodigdheden voor een goede vaart

Profiteren van het allerhoogste comfort tijdens uw bootvakantie? Bij Seminautic koopt u ook diverse accessoires, waarmee u van een nog betere nachtrust geniet.

Een matrasonderlegger verdeelt de druk tussen de latten van de lattenbodem bijvoorbeeld beter én deze onderlegger voorkomt schimmelvorming door een betere ventilatie. Met aquamatten vervangt u de lattenbodem in zijn geheel, waardoor het matras minder hoog is en de bodem nog beter ventileert. En met ons maatwerk beddengoed weet u zeker dat u beddengoed koopt dat goed past bij uw bootmatras (die vaak een afwijkende vorm heeft).

Profiteer van de hoogste kwaliteit

Voor welk bootmatras u ook kiest, bij Seminautic profiteert u hoe dan ook van de allerhoogste kwaliteit. Al onze matrassen worden gemaakt van A-kwaliteit schuimen en stoffen van Duitse, Belgische en Nederlandse bodem. Hierdoor geniet u altijd van de allerbeste nachtrust.

Maatwerk en kwaliteit dankzij ervaring

Seminautic is een hecht Nederlands familiebedrijf dat al ruim 25 jaar matrassen ontwikkelt en produceert voor boten, campers en trucks. Ons succes is te danken aan de selectie van hoogwaardige materialen in combinatie met het feit dat we alles zelf ontwikkelen in ons atelier vlakbij Eindhoven. Iedere dag weer helpen we heel wat mensen vol passie aan een matras op maat. Bent u de volgende?

Onze partners

Veelgestelde vragen over bootmatrassen

Wat is het verschil tussen een bootmatras en een gewoon matras?

Natuurlijk kunt u ook een normaal matras op uw boot plaatsen (als dat past). In de praktijk blijkt echter dat u met een speciaal bootmatras profiteert van een veel betere nachtrust als u onderweg bent. Een bootmatras op maat heeft bijvoorbeeld:

• Exact de juiste afmetingen. Op een boot heeft u vaak te maken met een beperkte ruimte en/of afwijkende vormen. En een standaard matras met exact de juiste afmetingen is maar moeilijk te vinden.
• Vochtbestendigheid. Een bootmatras is zó ontworpen, dat hij goed bestand is tegen vocht en condens van het water.
• Een goede ventilatie. In de zomer kunt u nogal eens gaan zweten op zo’n warme boot. Bootmatrassen hebben een extra goede ventilatie, zodat lichaamsvocht goed wordt afgevoerd.
• Een licht en flexibel karakter. Bootmatrassen zijn licht in gewicht en supermakkelijk te verplaatsen. Hierdoor bergt u ze gemakkelijk op om overdag extra ruimte vrij te maken in uw boot.

Heel simpel: dat u 180 dagen de tijd heeft om te testen of uw op maat gemaakte matras helemaal naar wens is. Blijkt hij bijvoorbeeld toch wat te hard te zijn? Wilt u juist meer ondersteuning? Of voegt u toch graag die verkoelende traagschuim toplaag toe? Binnen die 180 dagen passen wij uw matras gewoon voor u aan!

Van welke materialen uw nieuwe matras exact gemaakt wordt, dat hangt natuurlijk af van uw precieze eisen en wensen. U kiest bijvoorbeeld voor een kern van alleen koudschuim óf voor een kern van koudschuim met een toplaag van traagschuim.

Wat in ieder geval vaststaat, is dat uw nieuwe matras een supercomfortabel katoenen-dubbeldoek tijk heeft én dat alle gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn. We gebruiken enkel A-merk stoffen en schuimen uit Nederland, België en Duitsland. En daarbij voldoen alle matrassen aan internationaal erkende certificeren, waaronder ISO 9001, Öko-tex en CertiPur. Met een bootmatras van Seminautic profiteert u hoe dan ook jarenlang van de allerbeste nachtrust.

Seminautic is een klein familiebedrijf dat direct – zonder tussenkomst van tussenhandelaren – aan u levert. Hierdoor kunnen we de prijzen voor uw bootmatras scherp houden.

Waar u voor bootmatrassen van andere A-merken soms bijvoorbeeld duizenden euro’s betaalt, heeft u bij ons al een op maat gemaakt bootmatras vanaf € 475. De precieze prijs is afhankelijk van factoren als de afmetingen, vorm en uw wensen omtrent de hardheid en het materiaal. Meer informatie over de kosten ontdekt u in onze prijslijst.

REVIEWS
Afspraak maken