Een bootmatras op maat gemaakt

Ook tijdens uw bootvakantie genieten van een heerlijke nachtrust? Bij Seminautic koopt u een bootmatras op maat. Volledig afgestemd op uw behoeften, lichaamsbouw, slaaphouding en boot. Wat uw wensen zijn, dat vertelt u ons bij u op locatie of in onze showroom. En vervolgens ontvangt u uw nieuwe bootmatras al binnen 7 werkdagen!

De werkwijze kiest u zelf

Op 3 verschillende manieren kunt u bij ons een bootmatras op maat laten maken. Voor welke optie u gaat, dat kiest u zelf. Lees hieronder onze 3 opties.

Optie 1: kom langs in onze showroom met uw oude matras

Heeft uw oude bootmatras een goede pasvorm, die u ook graag bij uw nieuwe bootmatras terugziet? Dan kunt u met uw oude matras langskomen in onze showroom. Wij maken hiervan een mal, zodat u deze weer mee kunt nemen en niet hoeft te missen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom:

1. Heeft u een gesprek met onze slaapadviseurs, waarin u alles vertelt over uw wensen. U krijgt vakkundig advies.
2. Kunt u proefliggen op diverse matrassen.
3. Wordt uw nieuwe bootmatras een week later geleverd op een locatie naar wens.

Maak online uw afspraak

Optie 2: kom met uw boot naar onze Vaar In

Komt u graag met uw oude matras naar onze showroom, maar is het lastig deze te vervoeren met een auto? U kunt ook met uw boot naar de Sonse Haven komen voor onze Vaar In! Met deze Vaar In:

1. Doen wij eerst een digitale inmeting op uw boot.
2. Nemen wij u mee naar onze showroom waar we uw wensen en behoeften uitgebreid bespreken.
3. Kunt u vervolgens proefliggen op diverse matrassen.
4. Wordt uw nieuwe matras de volgende dag al op uw boot gelegd óf een week later nabezorgd.

De ligplaats krijgt u voor 1 dag van ons vergoed! Bij interesse voor de Vaar In kunt u contact opnemen via 085 401 2782.

Optie 3: ontvang ons bij u op locatie

Heeft uw oude bootmatras geen goede pasvorm of komt u liever niet naar onze showroom? Geen probleem. In dat geval komen wij – geheel kosteloos en vrijblijvend – langs bij u op locatie.

Tijdens dit bezoek:

1. Vertelt u ons uw wensen, kijken we naar uw slaapsituatie en doen we een digitale inmeting in uw boot.
2. Kunt u proefliggen op diverse matrassen, die onze adviseur bij zich heeft.
3. Uw nieuwe matras wordt na gemiddeld één week bij u op de boot bezorgd.

Afspraak maken? Neem contact met ons op via 085 401 2782. In het laagseizoen kunnen we u vaak al binnen een week bezoeken!

Ontdek alles over onze bootmatrassen op maat

Laat u een bootmatras op maat maken bij Seminautic, dan profiteert u van een uitstekende ondersteuning, een goed ventilerend vermogen en een schimmelwerende werking. Meer hierover ontdekt u in onze speciale folder over bootmatrassen.

Bekijk hier de boot-folder

Wat zeggen onze klanten over onze boodmatrassen

10
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit !
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit ! Ik zocht voor onze boot naar een nieuw 2-persoons matras in de eigenaarshut. Na een speurtocht op internet viel het bedrijf Seminautic mij op aangaande hun uitgebreide en transparante informatie. Na mijn aanvraag werden mijn verwachting alleen maar overtroffen: – Een snelle reactie op mijn aanvraag en het maken van een afspraak ter plekke om het matras in te kunnen meten. – Ter plekke op mijn schip (Pikmeerkruiser 12.50) werd in de punt het matras ‘digitaal’ ingemeten. Ook de dikte van het matras kon ik tijdens die inmeting bepalen. Het inmeten gebeurd digitaal, met een soort laserpen. Snel …
9
Moeiteloos en snelle levering!
Moeiteloos en snelle levering! Een echte aanraden als je een nieuw matras nodig hebt voor, zoals in ons geval, je boot. Een e-mailtje en de dag erna belde ze om een afspraak te plannen om in te meten en bespreken wat wenselijk is. Goed advies ontvangen van een vlotte en nette verkoper. Vervolgens hebben ze 4 dagen erna de levering en plaatsing uitgevoerd, op lokatie. Helemaal blij! Dank jullie wel voor de goede zorgen. Top service!
10
Fantastische klantbehandeling en een topproduct
Fantastische klantbehandeling en een topproduct “De klant is koning” is jullie lijfspreuk, volgens mij. Zo voelde ik me in elk geval vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze matras. Een topkwaliteit matras waarop we als roosjes geslapen hebben! Bedankt.
9
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant Een tijdje geleden hebben wij het Seminautic een bezoek gebracht en een matras laten maken. Het persoonlijke ontvangst en de algehele afhandeling is ons heel goed bevallen. Men denkt mee in oplossingen voor de vragen die je hebt. Daarbij kun je zien hoe serieus de vakmensen aan de producten en dus ook aan jou matras werken. Daarnaast slapen we er voorlopig weer goed op.
10
Geweldige service en super kwaliteit
Geweldige service en super kwaliteit We zijn nog nooit zo vriendelijk en correct behandeld door iedereen als bij Seminautic! De kwaliteit van het matras is super en ook heel snel klaar! Echt een aanrader!
9
Persoonlijk en snel en accuraat geholpen
Persoonlijk en snel en accuraat geholpen Gemakkelijk om een afspraak te maken, goed georganiseerd, persoonlijke ontvangst met een kopje koffie, goede informatie over de diverse mogelijkheden zo konden we een goede keuze maken. Heel tevreden over de afhandeling
10
Zeer klantvriendelijk, kwaliteit !
Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Professionele uitleg, kwaliteitsprodukt meegekregen, erg tevreden.
10
Wij zijn uiterst tevreden!
Wij zijn uiterst tevreden! We zijn erg blij dat we de keuze gemaakt hebben om Seminautic in te schakelen voor het nieuwe matras. Zeer deskundig advies en gedaan wat werd beloofd. De griffel behorende bij een 10 geven we van harte hier bij.

Binnen een week slapen op uw nieuwe matras

Uw nieuwe matras wordt al binnen één week tot in uw kajuit of bij u thuis geleverd. U kunt dus op korte termijn al genieten van een heerlijke nachtrust op uw boot.

Heerlijke nachtrust dankzij een verkoelend matras

Aan boord in de haven kan de temperatuur benedendeks soms sterk oplopen. Booteigenaren weten dat als geen ander. Daarom bieden we de optie om het bootmatras te voorzien van KülKote. KülKote is een coating op waterbasis die in Zwitserland wordt ontwikkeld. De coating reageert op lichaamstemperatuur en reguleert de temperatuur de hele nacht. De kosten om KülKote aan te brengen op het matras bedragen € 98,- voor een tweepersoonsbootmatras.

Alle benodigdheden voor een goede vaart

Profiteren van het allerhoogste comfort tijdens uw bootvakantie? Bij Seminautic koopt u ook diverse accessoires, waarmee u van een nog betere nachtrust geniet.

Een matrasonderlegger verdeelt de druk tussen de latten van de lattenbodem bijvoorbeeld beter én deze onderlegger voorkomt schimmelvorming door een betere ventilatie. Met aquamatten vervangt u de lattenbodem in zijn geheel, waardoor het matras minder hoog is en de bodem nog beter ventileert. En met ons maatwerk beddengoed weet u zeker dat u beddengoed koopt dat goed past bij uw bootmatras (die vaak een afwijkende vorm heeft).

Profiteer van de hoogste kwaliteit

Voor welk bootmatras u ook kiest, bij Seminautic profiteert u hoe dan ook van de allerhoogste kwaliteit. Al onze matrassen worden gemaakt van A-kwaliteit schuimen en stoffen van Duitse, Belgische en Nederlandse bodem. Hierdoor geniet u altijd van de allerbeste nachtrust.

Maatwerk en kwaliteit dankzij ervaring

Seminautic is een hecht Nederlands familiebedrijf dat al ruim 25 jaar matrassen ontwikkelt en produceert voor boten, campers en trucks. Ons succes is te danken aan de selectie van hoogwaardige materialen in combinatie met het feit dat we alles zelf ontwikkelen in ons atelier vlakbij Eindhoven. Iedere dag weer helpen we heel wat mensen vol passie aan een matras op maat. Bent u de volgende?

Onze partners

Veelgestelde vragen over bootmatrassen

Wat is het verschil tussen een bootmatras en een gewoon matras?

Natuurlijk kunt u ook een normaal matras op uw boot plaatsen (als dat past). In de praktijk blijkt echter dat u met een speciaal bootmatras profiteert van een veel betere nachtrust als u onderweg bent. Een bootmatras op maat heeft bijvoorbeeld:

• Exact de juiste afmetingen. Op een boot heeft u vaak te maken met een beperkte ruimte en/of afwijkende vormen. En een standaard matras met exact de juiste afmetingen is maar moeilijk te vinden.
• Vochtbestendigheid. Een bootmatras is zó ontworpen, dat hij goed bestand is tegen vocht en condens van het water.
• Een goede ventilatie. In de zomer kunt u nogal eens gaan zweten op zo’n warme boot. Bootmatrassen hebben een extra goede ventilatie, zodat lichaamsvocht goed wordt afgevoerd.
• Een licht en flexibel karakter. Bootmatrassen zijn licht in gewicht en supermakkelijk te verplaatsen. Hierdoor bergt u ze gemakkelijk op om overdag extra ruimte vrij te maken in uw boot.

Heel simpel: dat u 180 dagen de tijd heeft om te testen of uw op maat gemaakte matras helemaal naar wens is. Blijkt hij bijvoorbeeld toch wat te hard te zijn? Wilt u juist meer ondersteuning? Of voegt u toch graag die verkoelende traagschuim toplaag toe? Binnen die 180 dagen passen wij uw matras gewoon voor u aan!

Van welke materialen uw nieuwe matras exact gemaakt wordt, dat hangt natuurlijk af van uw precieze eisen en wensen. U kiest bijvoorbeeld voor een kern van alleen koudschuim óf voor een kern van koudschuim met een toplaag van traagschuim.

Wat in ieder geval vaststaat, is dat uw nieuwe matras een supercomfortabel katoenen-dubbeldoek tijk heeft én dat alle gebruikte materialen van hoge kwaliteit zijn. We gebruiken enkel A-merk stoffen en schuimen uit Nederland, België en Duitsland. En daarbij voldoen alle matrassen aan internationaal erkende certificeren, waaronder ISO 9001, Öko-tex en CertiPur. Met een bootmatras van Seminautic profiteert u hoe dan ook jarenlang van de allerbeste nachtrust.

Seminautic is een klein familiebedrijf dat direct – zonder tussenkomst van tussenhandelaren – aan u levert. Hierdoor kunnen we de prijzen voor uw bootmatras scherp houden.

Waar u voor bootmatrassen van andere A-merken soms bijvoorbeeld duizenden euro’s betaalt, heeft u bij ons al een op maat gemaakt bootmatras vanaf € 475. De precieze prijs is afhankelijk van factoren als de afmetingen, vorm en uw wensen omtrent de hardheid en het materiaal. Meer informatie over de kosten ontdekt u in onze prijslijst.

REVIEWS
Afspraak maken