Op maat gemaakt matras naar uw wens

Bij ons kunt u terecht om uw matras op maat te laten maken. Wij stemmen de dikte, afmeting en vorm volledig af op uw wensen. Zo creëren wij voor u een matras wat past bij uw lichaamsbouw en slaaphouding. Wanneer u langs bent geweest bij onze showroom om uw wensen door te spreken, ontvangt u uw matras al binnen 7 werkdagen! Wij bieden de mogelijkheid voor een op maat gemaakt matras voor: boten, caravans, campers, vouwwagens en trucks.

Onze matrassen op maat

Wij bieden u keuze uit twee verschillende matrasuitvoeringen. Zo kunnen wij ook mensen met spier-, gewrichts- of rugklachten helpen aan een matras wat voldoet aan hun wensen. Om ervoor te zorgen dat u de matrasuitvoering kiest die naadloos aansluit bij uw slaaphouding en lichaam, ontvangt u uitgebreid en vakkundig advies.

prijs € 160 ~ € 880
2024-12-31

Seminautic Basic


 • Ondersteuning tot 110kg
 • Medium hardheid
 • Goede ventilatie
 • 5 jaar fabrieksgarantie en 365 dagen omruilgarantie

prijs € 260 ~ € 1.350
2024-12-31

Seminautic Premium


 • Verkrijgbaar in soft, medium en harde comfort
 • Optimale ventilatie en ondersteuning
 • Beste koudschuim van Nederlandse bodem
 • 8 jaar fabrieksgarantie en 365 dagen omruilgarantie

Een matras op maat laten maken? Dat kan op 3 manieren

Wij leggen de opties die u heeft aan u uit.

Optie 1: kom naar onze showroom met uw oude matras

Misschien heeft u al een matras wat het perfecte formaat heeft, maar ligt het alleen niet meer zo lekker. Dan kunt u ook met uw oude matras bij ons langskomen. Hiervan maken wij een mal, die wij gebruiken voor uw nieuwe matras op maat. U kunt uw oude matras dan direct weer meenemen. Tijdens uw bezoek:

 1. Vertelt u in een gesprek met onze slaapadviseurs alles over uw wensen. Op basis daarvan bieden wij u vakkundig advies en;
 2. Kunt u proefliggen op diverse matrassen.

Uw nieuwe matras hoeft vervolgens niet lang op zich te laten wachten, want wij leveren hem een week later al op een locatie naar uw wens.

Optie 2: bezoek onze Drive of Vaar In met uw boot

U wilt een matras op maat laten maken voor uw boot, camper, caravan of voor uw slaapkamer, maar u heeft niet de mogelijkheid om deze te vervoeren met de auto. Dan kunt u ook met uw boot, camper of caravan naar de Sonse Haven komen en onze showroom komen voor onze Vaar In & Drive In! Hierin voorzien wij u van:

 1. Een eerste digitale inmeting op uw boot, camper of caravan.
 2. Een uitgebreid gesprek in onze showroom, waarin wij uw wensen en behoeften bespreken.
 3. De mogelijkheid om proef te liggen op diverse matrassen. Zo kunt u goed uitproberen welk matras het beste bij uw lichaam past.

Hebben we samen met u het perfecte matras uit kunnen kiezen? Dan hoeft u niet lang te wachten voordat u deze kunt gebruiken op uw boot, caravan of camper. Wij kunnen het matras op maat al de volgende dag klaar hebben. Anders kunnen wij hem ook een week later nabezorgen. Naast dat u met onze Vaar In & Drive In makkelijk bij ons terecht kunt, krijgt u uw ligplaats ook nog eens voor één dag van ons vergoed! Bij interesse kunt u contact opnemen via: 085 401 2782.

Optie 3: wij komen naar u!

Voor als u liever niet naar onze showroom komt, of u heeft alleen een matras dat niet de goede pasvorm heeft, kunnen wij u ook helpen. Dan komen wij geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs op locatie.

Tijdens dit bezoek:

 1. Kijken we naar uw slaapsituatie en doen we een digitale inmeting. Hierbij vertelt u ons ook wat uw wensen zijn.
 2. Brengt onze adviseur verschillende matrassen met zich mee, zodat u kunt proefliggen.

Wanneer we met u alles hebben afgestemd voor uw matras op maat, kunt u uw nieuwe matras na één week bij u op de boot verwachten. Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via: 0854012782.

Wilt u meer informatie voordat u een matras op maat laat maken?

Dat begrijpen wij volledig. Daarom vertellen wij u graag meer over de voordelen die u ervaart met onze matrassen. U kunt telefonisch of via dit formulier contact met ons opnemen. Dan kijken we graag met u hoe wij u verder kunnen helpen.

Bekijk hier de boot-folder

Wat zeggen onze klanten

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.
10
Doen wat ze beloven!
Doen wat ze beloven! Op basis van wat er op de website wordt vermeldt een afspraak gemaakt voor een nieuwe matras voor in onze camper. Na een uiterst vriendelijke ontvangst werd ons uitleg gegeven over de diverse soorten matrassen en de werkwijze. Hierna kon er op de diverse soorten worden proefgelegen. Na het maken van de keuze werd a.d.h van onze oude matras een nieuwe gemaakt. Binnen de afgesproken tijd was deze gereed en werd deze in de camper geplaatst en sliepen we diezelfde nacht op een heerlijke nieuwe matras. Klassee service en vriendelijk personeel en 100% tevreden klant als gevolg.
10
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit !
Echt onderscheidend bedrijf qua Service, Kwaliteit en Professionaliteit ! Ik zocht voor onze boot naar een nieuw 2-persoons matras in de eigenaarshut. Na een speurtocht op internet viel het bedrijf Seminautic mij op aangaande hun uitgebreide en transparante informatie. Na mijn aanvraag werden mijn verwachting alleen maar overtroffen: – Een snelle reactie op mijn aanvraag en het maken van een afspraak ter plekke om het matras in te kunnen meten. – Ter plekke op mijn schip (Pikmeerkruiser 12.50) werd in de punt het matras ‘digitaal’ ingemeten. Ook de dikte van het matras kon ik tijdens die inmeting bepalen. Het inmeten gebeurd digitaal, met een soort laserpen. Snel …
10
Fantastische klantbehandeling en een topproduct
Fantastische klantbehandeling en een topproduct “De klant is koning” is jullie lijfspreuk, volgens mij. Zo voelde ik me in elk geval vanaf het eerste contact tot en met de aflevering van onze matras. Een topkwaliteit matras waarop we als roosjes geslapen hebben! Bedankt.
9
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant
Heel prettig bedrijf waarin men meedenkt met de klant Een tijdje geleden hebben wij het Seminautic een bezoek gebracht en een matras laten maken. Het persoonlijke ontvangst en de algehele afhandeling is ons heel goed bevallen. Men denkt mee in oplossingen voor de vragen die je hebt. Daarbij kun je zien hoe serieus de vakmensen aan de producten en dus ook aan jou matras werken. Daarnaast slapen we er voorlopig weer goed op.
10
een echte beleving !
een echte beleving ! Een echte beleving om bij jullie aankopen te doen. Na een hartelijk ontvangst met koffie en thee werd ons duidelijk uitleg gegeven over de mogelijkheden. Zonder enige moeite konden we toen matrassen testen. Binnen anderhalf uur waren onze 2 matrassen klaar en die zagen er piccobello uit. Ook mooi om te zien hoe de productie tot stand komt, echt ambachtelijk.
10
Een topbedrijf
Een topbedrijf Was van binnenkomst tot vertrek uitmuntend. Binnen 1 1/2 uur reden we weg met splinternieuwe matrassen voor onze camper en hebben heerlijk geslapen. Dankjewel team jullie zijn kanjers.

Al genieten van uw nieuwe matras binnen één week

Bij Seminautic zorgen we er graag voor dat u snel kunt genieten van een goede nachtrust terwijl u onderweg bent. Daarom ontvangt u onze matrassen al binnen één week bij u thuis.

Nooit te warm met onze verkoelende matrassen

U ervaart geen goede nachtrust als u in een te warme slaapomgeving bent. Daarvoor kunnen wij uw matras voorzien van Küllkote. Dit is een coating op waterbasis die reageert op uw lichaamstemperatuur. Op basis daarvan wordt de temperatuur de hele nacht gereguleerd. De kosten om KülKote aan te brengen op het matras bedragen € 98,- voor een tweepersoonsbootmatras.

Niet alleen een matras op maat

Voor meer comfort kunt u ook bij ons terecht voor diverse accessoires. Zo kunnen wij u een matrasonderlegger bieden. Hiermee kunt u niet alleen de druk op de lattenbodem goed verdelen, maar deze onderlegger zorgt ook nog eens voor betere ventilatie. Zo ga je schimmelvorming tegen. Wilt u de lattenbodem helemaal vervangen? Dat kan ook met onze aquamatten. Dit maakt het matras minder hoog en het ventileert de bodem nóg beter. En om uw comfort nog meer te verzekeren, kunt u bij ons ook maatwerk beddengoed kopen wat goed past bij de vorm van uw matras.

Wij bieden altijd de hoogste kwaliteit matrassen

Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat u een echt goede nachtrust ervaart. Daarom worden al onze matrassen gemaakt van A-kwaliteit schuimen en stoffen. Deze zijn afkomstig uit Duitsland, België en Nederland. Bent u klaar om uzelf te voorzien van beter slaapcomfort? Maak een afspraak en wij helpen u graag verder.

Ons maatwerk komt voort uit ervaring

Als hecht familiebedrijf wat zich al meer dan 25 jaar inzet om u de beste nachtrust te bieden, kunnen wij u goed helpen. Dit succes komt voort uit de combinatie van onze hoogwaardige producten met het feit dat wij alles zelf ontwikkelen in ons atelier vlakbij Eindhoven. Wij willen graag met passie uw matras op maat maken. Komt u bij ons langs?

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken