Staat uw vraag er niet tussen? Bel of mail ons gerust

Waarom een matras op maat?

Campers, caravans, boten en trucks hebben vaak ruimte voor een matras met bijzondere afmetingen. Denk aan franse zijdes, oplopende diktes en matrassen die voor zowel een bed als bank dienen. Maatwerk is dan van essentieel belang om ervoor te zorgen dat het matras past.

Wij besteden daarnaast ook aandacht aan de samenstelling van uw matras, waardoor u op vakantie of tijdens uw ritten en vaartochten net zo lekker slaapt als thuis.

Een maatwerkmatras klinkt duur, maar dat is het eigenlijk juist niet. Zeker als u het vergelijkt met (standaard) matrassen van andere A-merken, die vaak duizenden euro’s kosten. Wij zijn een klein familiebedrijf dat zelf de maatwerk matrassen maakt. Hierdoor kunnen we de prijs scherp houden, want u betaalt niet voor tussenhandelaren.

Vanaf 585 euro heeft u bij ons een éénpersoons op maat gemaakt matras. Hierbij maakt het niet uit hoeveel zones het matras bevat en of het is opgebouwd met een kern van koudschuim of pocketveren met bijbehorende afdeklaag. Het is mogelijk om uw matras uit te rusten met extra afdeklagen, speciale stoffering/tijk en koeltecoatings. De maximale prijs voor één persoon met alle denkbare opties is 1.070 euro.

Download de .pdf met prijzen

De halffabricaten die wij gebruiken zijn enkel afkomstig van Nederlands, Belgische en Duitse oorsprong. Onze leveranciers werken volgens internationaal erkende certificeringen, waaronder ISO 9001, Öko-tex, LGA en CertiPUR. U haalt dus een matras in huis dat is opgebouwd uit veilige materialen met een bekende oorsprong. Dit garanderen wij zwart op wit met een Oorsprong- en kwaliteitscertificaat dat u bij uw matras ontvangt.

In ons atelier treft u een groot assortiment aan van A-merk schuimen, stoffen en pocketveren. Dezelfde materialen die u in de meeste A-merk matrassen van andere aanbieders aantreft.

Onze showroom en atelier (waar de matrassen echt gemaakt worden) liggen in hetzelfde gebouw. Sterker nog: u kunt vanuit de showroom de atelierruimte inkijken via een glazenwand. Omdat wij alle matrassen zelf bouwen, kunnen wij supersnel leveren. Het is vaak letterlijk een kwestie van Kiezen, Wachten, Klaar.

Natuurlijk kunnen wij uw nieuwe matras ook gewoon thuis afleveren. Dit doen we natuurlijk op afspraak via onze eigen bezorgdienst en binnen één week nadat u het Matrasatelier heeft bezocht.

Op al onze matrassen bieden wij een omruilgarantie van 180 dagen. De voorwaarde van deze garantie is dat u uw lichaam eerst minimaal één maand de kans geeft om te wennen aan het matras. De materialen passen zich immers nog aan. Mocht uw matras na een maand nog niet aan de verwachting voldoen? Laat dit dan weten via +31(0)40- 29 123 25 of mail@seminautic.nu. Ons team plant dan een afspraak met u in om te bespreken hoe de configuratie van uw matras aangepast kan worden. De vervolgstap is dat uw matraskern wordt aangepast. Hiervoor vragen wij een eigen bijdrage van 55 euro per matras. Een aanpassing of klacht heeft bij ons de hoogste prioriteit en is vaak binnen één week doorgevoerd. Afhankelijk van drukte duurt het maximaal 14 dagen om de aanpassing door te voeren.

Uiteraard worden retour gekomen matrassen en materialen nooit hergebruikt.

Onze meeste klanten komen naar onze Drive In, wat betekent dat zij binnen 1 uur weer de weg op kunnen met hun nieuwe matras. Heeft u geen tijd of zin om te wachten? Geen probleem! Wij leveren uw nieuwe matras binnen één week kosteloos bij u op locatie. Heeft u een boot? Dan komen wij graag bij u op locatie inmeten en de mogelijkheden door te nemen.

Jazeker! Wij geven 8 jaar fabrieksgarantie op onze matrassen, bijvoorbeeld op kuilvorming. Laat het dus weten als er iets aan de hand is, dan lossen we het samen op!

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over een van onze producten? Of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder om uw nachtrust op vakantie of onderweg te verbeteren!

Telefoonnummer: 040 240 9251

Mailadres: mail@seminautic.nl

Daarom kiezen klanten voor Seminautic

PERFECT MAATWERK

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. Alles is mogelijk als we samen uw persoonlijke matras ontwerpen. Ook buitenmaatse afmetingen. Wij werken uitsluitend met Nederlandse en Duitse A-klasse materialen en dat is merkbaar!

ZORGELOZE LEVERING

Uw matras is dezelfde dag klaar en wordt binnen één week gratis bezorgd. U bepaalt de dag en tijd. Levering tot in de slaapkamer en het oude matras laten meenemen? Geen probleem!

180 DAGEN PROEFSLAPEN

Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt? Dan passen wij uw matras aan. We zorgen hierbij dat u nooit een nacht zonder matras zit.
REVIEWS
Afspraak maken