Matrassen op maat voor elke situatie

Of u nu een motorhome, caravan, boot, vracht- of vouwwagen heeft: bij Seminautic bent u goed. Wij bieden matrassen voor ieder voortuig en voor elke situatie. Altijd op maat gemaakt en enkel vervaardigd uit A-kwaliteit schuimen en stoffen. De reden? Wij vinden dat een goede nachtrust waar dan ook gewaarborgd zou moeten worden.

Mobilhomes of motorhomes

Gaat u op vakantie met uw camper? Volledig tot rust kunnen komen is dan natuurlijk wat u wilt. Waar dat begint: een comfortabel matras in uw motorhome. De matrassen van Seminautic zijn niet alleen veerkrachtig en passend bij uw lichaam, ook ventileren ze als de beste. Wel zo hygiënisch. Zeker als u naar een warm land afreist.

Caravans

Brengt u uw vakantie in een caravan door in plaats van in een motorhome? Ook dan kunt u bij Seminautic terecht voor een ventilerend en veerkrachtig matras. En of u nu een grote caravan heeft, of dat u het doet met een kleine Kip-caravan: uw matras maken we precies op maat. Voor iedere caravan een passend matras dus.

Vouwwagens

Ook voor vouwwagens maakt Seminautic op maat gemaakte matrassen. Wij luisteren naar uw wensen en geven advies, zodat u hét matras koopt dat bij uw lichaam en vouwwagen past. Op vakantie slapen net als thuis: wie wil dat nou niet?

Boten

Bevindt u zich regelmatig op het water? Dan weet u vast dat de temperatuur hier flink kan oplopen. Fijn in slaap vallen kan een ingewikkelde opgave zijn. Daarom zijn onze bootmatrassen niet alleen op maat gemaakt en vervaardigd uit de beste materialen. Ook heeft u de optie uw matras te voorzien van KülKote. Dit is een verkoelende coating die de lichaamstemperatuur reguleert.

Vrachtwagens

Bent u vrachtwagenchauffeur, dan weet u als geen ander u belangrijk voldoende slaap is. Met een op maat gemaakt en hoogwaardig matras van Seminautic weet u zeker dat u altijd fris en fruitig achter het stuur kruipt. Doordat het matras naadloos aansluit op uw lichaam en truck, vindt u gegarandeerd de rust die u zo hard nodig heeft na een lange werkdag.

Uniek: binnen één uur een matras ingemeten en gemaakt

Seminautic maakt uw matras al binnen één uur op maat. Hoe het werkt:

  1. U rijdt met uw motorhome, caravan, vouwwagen of truck naar onze drive-in. Vanaf de Belgisch-Nederlandse grens bent u hier binnen een half uur.
  2. U vertelt uw wensen, u test proefopstellingen en u maakt een definitieve keuze.
  3. Wij gaan voor u aan de slag en maken uw nieuwe matras binnen één uur gereed! Heen en weer rijden naar België is dus niet nodig.
  4. Wilt u een bootmatras laten maken? Dan komen wij bij u langs op locatie.
Of u nu zoekt naar een matras voor een mobilhome, caravan of voor een ander voertuig, één ding is zeker: Seminautic levert de hoogste kwaliteit. We gebruiken de beste stoffen, schuimen en materialen uit Nederland en Duitsland.

Waarom vele Belgische klanten u al voorgingen

Uw wensen staan centraal

Ieder lichaam en elk voertuig is anders. Voordat we onze naaimachine tevoorschijn toveren, zetten we uw wensen daarom zorgvuldig op papier. Wij maken hét matras dat bij u past.

Drive-in: direct meenemen

Terwijl u geniet van een kopje koffie, realiseren wij het matras van uw dromen. Binnen één uur gereed en meteen klaar om mee te nemen. Laat u hem liever thuis afleveren? Dan staan we binnen een week voor uw deur.

Niet tevreden? Ruilen mag

Bevalt uw nieuwe matras toch niet helemaal? Dan mag u hem tot 180 dagen omruilen. Wij passen het matras aan, net zolang tot u tevreden bent. Ook niet onbelangrijk: u zit nooit een nacht zonder matras. Daar zorgen wij voor.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken