Een caravan matras voor heerlijke nachtrust

Een Franse zijde, afwijkende lengte, extra hoogte of ventilatie. Het is allemaal mogelijk als u kiest voor een maatwerk caravan matras van Seminautic. Een matras dat perfect past bij uw lichaam en naadloos aansluit bij uw caravan.

Uw caravan matras op maat in 4 stappen

  1. In een kort gesprek brengen we samen uw wensen en behoefte in kaart
  2. Door op verschillende matrasopstellingen te liggen ervaart u zelf wat echt bij u past
  3. Na uw keuze gaan wij aan de slag. U kunt vanuit de showroom zien hoe uw nieuwe matras direct op maat wordt gemaakt
  4. Wij plaatsen uw nieuwe matras direct in uw caravan. U kunt meteen de weg weer op

Dit kost een Seminautic matras voor uw caravan

Ontdek wat een matras op maat van Seminautic kost. Wij berekenen de prijzen aan de hand van de breedte van uw matras. U kunt de prijs makkelijk opzoeken in de juiste kolom. Voor maatwerk zoals schuine zijden en rondingen betaalt u geen aanvullende kosten. Voor een eventuele opklapfunctie of tapse zijde betaalt u een kleine toeslag.

Binnen 1 uur een nieuw caravan matras

Onze Drive In is een uniek concept. U rijdt letterlijk bij ons voor met uw caravan en wij zorgen dat er in ongeveer 1 uur een perfect passend, nieuw matras in is geplaatst.

Wilt u liever gelijk een afspraak maken voor een nieuw matras op maat voor uw caravan? Reserveer dan binnen een aantal klikken een tijdslot. Onze experts staan voor u klaar om u een matras op maat te adviseren.

Niet tevreden? 180 dagen omruilgarantie

Merkt u dat u toch niet prettig slaapt op uw nieuwe Seminautic caravan matras? Laat dit dan binnen 180 dagen aan ons weten, dan passen we uw matras aan op basis van uw wensen.

Alleen de beste materialen in uw caravan matras

Wij gebruiken uitsluitend A-merk schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd slaapt tijdens uw vakantie. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal dat we gebruiken voor uw nieuwe caravan matras, kunnen we 8 jaar fabrieksgarantie bieden op de materialen.

REVIEWS

10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.
10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.

VOLLEDIG OP MAAT

De experts van Seminautic geven u een advies op maat om tot het perfecte caravan matras te komen.

SNEL GELEVERD

Gaat u volgende week al op vakantie? Geen probleem! Bij Seminautic maken we uw matras binnen een uur op maat.

VELEN GINGEN U VOOR

Ieder jaar helpen we honderden vakantiegangers verder met een caravan matras op maat. Al meer dan 25 jaar.

Zo ziet uw toekomstige caravan matras eruit

We stellen uw caravan matras samen op basis van uw persoonlijke wensen. Dat betekent dat in het matras rekening kunnen houden met de hardheid, de manier van liggen en de warmte van het matras. In de afbeelding op deze pagina staan een aantal onderdelen die we in de meeste caravan matrassen verwerken. Uiteraard kan er voor u afgeweken worden van deze opbouw van het matras.

Blijf je overnachten?

We begrijpen dat Eindhoven niet voor iedereen in de buurt is. Daarom bieden wij u een gratis overnachting aan met uw camper, caravan of vouwwagen op camping de Kienehoef (10 minuten rijden van Seminautic). Ideaal als u op doorreis bent of van ver komt. En u kunt natuurlijk direct uw nieuwe matras een nachtje ervaren. Vraag ons team naar uw gratis overnachting.

Gratis overnachting op camping de Kienehoef

Vertrouw op de hoogste kwaliteit caravan matrassen

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken