Een caravan matras voor heerlijke nachtrust

Een Franse zijde, afwijkende lengte, extra hoogte of ventilatie. Het is allemaal mogelijk als u kiest voor een maatwerk caravanmatras van Seminautic. Een matras dat perfect past bij uw lichaam en naadloos aansluit bij uw caravan.

Uw caravanmatras in 4 stappen

  1. In een kort gesprek brengen we samen uw wensen en behoefte in kaart
  2. Door op verschillende matrasopstellingen te liggen ervaart u zelf wat echt bij u past
  3. Na uw keuze gaan wij aan de slag. U kunt vanuit de showroom zien hoe uw nieuwe matras direct op maat wordt gemaakt
  4. Wij plaatsen uw nieuwe matras direct in uw caravan. U kunt meteen de weg weer op

Dit kost een Seminautic matras voor uw caravan

Ontdek wat een matras op maat van Seminautic kost. Wij berekenen de prijzen aan de hand van de breedte van uw matras. U kunt de prijs makkelijk opzoeken in de juiste kolom. Voor maatwerk zoals schuine zijden en rondingen betaalt u geen aanvullende kosten. Voor een eventuele opklapfunctie of tapse zijde betaalt u een kleine toeslag.

Binnen 1 uur een nieuw matras

Onze Drive In is een uniek concept. U rijdt letterlijk bij ons voor met uw caravan en wij zorgen dat er in ongeveer 1 uur een perfect passend, nieuw matras in is geplaatst.

Wilt u liever gelijk een afspraak maken voor een nieuw matras op maat voor uw caravan? Reserveer dan binnen een aantal klikken een tijdslot. Onze experts staan voor u klaar om u een matras op maat te adviseren.

Niet tevreden? 180 dagen omruilgarantie

Merkt u dat u toch niet prettig slaapt op uw nieuwe Seminautic caravanmatras? Laat dit dan binnen 180 dagen aan ons weten, dan passen we uw matras aan op basis van uw wensen.

Alleen de beste materialen in uw caravanmatras

Wij gebruiken uitsluitend A-merk schuimen en stoffen uit Nederland en Duitsland. Zo weet u zeker dat u veilig en vertrouwd slaapt tijdens uw vakantie. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal dat we gebruiken voor uw nieuwe caravan matras, kunnen we 8 jaar fabrieksgarantie bieden op de materialen.

VOLLEDIG OP MAAT

De experts van Seminautic geven u een advies op maat om tot het perfecte caravan matras te komen.

SNEL GELEVERD

Gaat u volgende week al op vakantie? Geen probleem! Bij Seminautic maken we uw matras binnen een uur op maat.

VELEN GINGEN U VOOR

Ieder jaar helpen we honderden vakantiegangers verder met een caravan matras op maat. Al meer dan 25 jaar.

Zo ziet uw toekomstige caravan matras eruit

We stellen uw caravan matras samen op basis van uw persoonlijke wensen. Dat betekent dat in het matras rekening kunnen houden met de hardheid, de manier van liggen en de warmte van het matras. In de afbeelding op deze pagina staan een aantal onderdelen die we in de meeste caravanmatrassen verwerken. Uiteraard kan er voor u afgeweken worden van deze opbouw van het matras.

Blijf je overnachten?

We begrijpen dat Eindhoven niet voor iedereen in de buurt is. Daarom bieden wij u een gratis overnachting aan met uw camper, caravan of vouwwagen op camping de Kienehoef (10 minuten rijden van Seminautic). Ideaal als u op doorreis bent of van ver komt. En u kunt natuurlijk direct uw nieuwe matras een nachtje ervaren. Vraag ons team naar uw gratis overnachting.

Gratis overnachting op camping de Kienehoef

Vertrouw op de hoogste kwaliteit

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken