Heerlijk slapen op vakantie?

Ook op vakantie genieten van een heerlijke nachtrust? Bij Seminautic laat u een caravanmatras maken die precies is afgestemd op uw caravan, lichaam en wensen. Hierdoor komt u écht helemaal tot rust en wordt u iedere dag zonder spier- of gewrichtsklachten wakker!

Caravan matras 140×200: perfect passend in uw caravan

Iedere caravan heeft een ander bed met andere afmetingen en/of afwijkende vormen. En het vinden van een caravanmatras dat perfect in uw caravan past, kan dan ook best even lastig zijn. Hoe fijn is het dan als uw caravan matras volledig op maat wordt gemaakt? Of u nu een rechthoekig caravan matras van 140×200 nodig heeft, een matras dat net groter of kleiner is dan dat óf een exemplaar met een ronde of schuine zijkant: bij ons is alles mogelijk.

Volledig afgestemd op uw lichaam, slaaphouding en wensen

Een caravanmatras op maat gaat bij Seminautic verder dan een matras met de juiste afmetingen. Bij ons wordt uw matras ook volledig afgestemd op uw lichaamsbouw, eventuele medische klachten, uw slaaphouding en uw voorkeuren. Dat wil bijvoorbeeld zeggen dat u precies de juiste hoeveelheid tegendruk krijgt op de juiste plekken van uw lichaam. Hierdoor slaapt u in uw caravan minstens zo lekker als thuis!

Caravanmatras versus normaal matras: het verschil

Of u niet gewoon een normaal matras van 140 bij 200 centimeter in uw caravan kunt leggen? Ja, dat is mogelijk. Maar zeker niet aan te raden.

Een caravanmatras is namelijk speciaal ontworpen voor de omstandigheden waarin u in een caravan te maken heeft. Denk aan eigenschappen als:

  • Optimale ventilatie. De temperatuur in een caravan kan ’s zomers natuurlijk nogal oplopen.
  • Een extra licht gewicht. Zodat u hem makkelijk verplaatst én de caravan minder zwaar beladen is.
  • Een anti-sliplaag. Hierdoor blijft het matras op zijn plek als u onderweg bent.

Matras of caravan topper 140×200: op maat gemaakt in één uur

Bij Seminautic kennen we een unieke werkwijze: een heuse drive-in! Hoe dat werkt? U:

  1. Komt langsrijden met uw caravan en/of uw oude matras;
  2. Vertelt ons meer over uw wensen, slaaphouding en medische situatie;
  3. Test verschillende proefopstellingen en krijgt uitgebreid vakkundig advies van een expert;
  4. Laat het bed in uw caravan opmeten door onze vaklieden;
  5. Laat uw caravan matras van 140×200 creëren en rijdt binnen één uur weer de weg op mét het nieuwe matras.

Maak vandaag nog een afspraak

Uw caravan zo snel mogelijk verrijken met een nieuw caravan matras van 140×200 of een nieuwe caravan topper van 140×200? Maak vandaag nog een afspraak voor onze drive-in en dan verwelkomen we u snel!

Ligt ons atelier niet voor u om de hoek? Als u wilt overnacht u na uw bezoek gratis op een camping bij ons in de buurt. Direct een uitgelezen moment om uw nieuwe caravan matras van 140×200 te testen!

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken