IN ONS ATELIER MAKEN WE UITSLUITEND MATRASHOEZEN VAN DE HOOGSTE KWALITEIT. HIER ZIJN WIJ TROTS OP!
Hassan – Ateliermedewerker

ALTIJD PERSOONLIJK MAATWERK

Elk matras in ons atelier is uniek ontworpen naar de specifieke wensen van mensen zoals u. Omdat wij geen grote series maken kunnen we meer aandacht aan onze producten besteden. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

PERFECT MAATWERK

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. Alles is mogelijk als we samen uw persoonlijke matras ontwerpen. Ook buitenmaatse afmetingen. Wij werken uitsluitend met Nederlandse en Duitse A-klasse materialen en dat merkt u!

ZORGELOZE LEVERING

Uw matras is klaar binnen één uur in onze Drive In, maar bezorging is ook mogelijk en gratis. U bepaalt de dag en tijd. Wij leveren tot in uw camper, caravan, boot of slaapkamer. Het oude matras laten meenemen? Geen probleem!

180 DAGEN PROEFSLAPEN

Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt? Dan passen wij uw matras aan. We zorgen hierbij dat u nooit een nacht zonder matras zit.

UNIEK KIJKJE IN DE KEUKEN

Seminautic bestaat uit een showroom met direct hieraan verbonden de atelierruimte. De showroom en het atelier zijn aan elkaar verbonden via een glazen wand. Dat is uniek want nergens anders is het complete creatieproces op deze manier te volgen. U ziet onder andere hoe de verschillende materialen zorgvuldig worden geselecteerd en afgestikt. Dit complete proces duurt ongeveer 1 uur.

REVIEWS
Afspraak maken