Elk matras bij Seminautic is speciaal ontworpen naar de specifieke wensen van onze klanten. Dat maakt werken in het atelier zo leuk.
Hassan – Ateliermedewerker

Onze historie

Monika en Gerard zijn sinds 1993 actief in de wereld van matrassen. Uit hun passie voor het ambacht zijn verschillende concepten voortgekomen, waaronder Seminautic dat zich richt op matrassen voor campers, caravans, vouwwagens, boten en trucks. Van jongs af aan zijn ook hun kinderen Michael en Kim actief binnen het bedrijf.

Onze belofte

PERFECT MAATWERK

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. Alles is mogelijk als we samen uw persoonlijke matras ontwerpen. Ook buitenmaatse afmetingen. Wij werken uitsluitend met Nederlandse en Duitse A-klasse materialen en dat merkt u!

ZORGELOZE LEVERING

Uw matras is klaar binnen één uur in onze Drive In, maar bezorging is ook mogelijk en gratis. U bepaalt de dag en tijd. Wij leveren tot in uw camper, caravan, boot of slaapkamer. Het oude matras laten meenemen? Geen probleem!

180 DAGEN PROEFSLAPEN

Merkt u dat het matras toch niet helemaal prettig ligt? Dan passen wij uw matras aan. We zorgen hierbij dat u nooit een nacht zonder matras zit.

Uniek kijkje in de keuken

Seminautic bestaat uit een showroom met direct hieraan verbonden de atelierruimte. De showroom en het atelier zijn aan elkaar verbonden via een glazen wand. Dat is uniek want nergens anders is het complete creatieproces op deze manier te volgen. U ziet onder andere hoe de verschillende materialen zorgvuldig worden geselecteerd en afgestikt. Dit complete proces duurt ongeveer 1 uur.

REVIEWS
Afspraak maken