Matrassen inkopen door transportondernemingen

Seminautic is dé partner als het gaat om het leveren van grotere aantallen truckmatrassen aan bijvoorbeeld transportondernemingen. Regelmatig maken we een grote serie matrassen voor zakelijke klanten, voor vrachtwagenmerken als DAF, MAN, Volvo en Scania. Dit biedt u als transportondernemer veel voordelen:

  • Lagere kosten dan bij de dealer
  • Meer keuze in de gebruikte materialen
  • Hogere kwaliteit matrassen
  • Mogelijkheid tot aanpassingen naar voorkeur van uw chauffeur

Heeft u een order voor meerdere vrachtwagenmatrassen? U bent dan voordeliger uit! Op basis van de hoeveelheid matrassen en de mogelijke onderlinge verschillen krijgt u hiervoor een aantrekkelijke inkoopkorting. Vraag daarom nu een offerte aan voor uw bestelling.

Reviews

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.

Perfect maatwerk

Van zacht naar stevig, van warm naar verkoelend. We maken in grote getalen vrachtwagenmatrassen op maat. Ook buitenmaatse afmetingen en Franse matrassen.

Aantrekkelijke korting

Op basis van de hoeveelheid matrassen en de mogelijke onderlinge verschillen krijgt u hiervoor een aantrekkelijke inkoopkorting. Dit is voordeliger dan bij de dealer.

Kwaliteit

De kwaliteit van de matrassen wordt onderstreept door de 8 jaar fabrieksgarantie die we bieden op de materialen van de truckmatrassen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

Vertrouw op de hoogste kwaliteit

Bij Seminautic mag u vertrouwen op matrassen van de hoogste kwaliteit. In de matrassen die we maken, werken we alleen met stoffen en schuimen van Duitse- en Nederlandse bodem. Zo garanderen we de kwaliteit van onze matrassen.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken