ONZE TWEE WERKWIJZEN VOOR BOOTMATRASSEN

Werkwijze 1: wij bezoeken u op de boot!

Onze buitendienst adviseurs kunnen geheel vrijblijvend uw boot op locatie bezoeken. Bij het bezoek kijken wij naar uw slaapsituatie en wordt er een digitale inmeting verricht. De slaapadviseur die u bezoekt heeft materialen bij zodat u op de boot kunt proefliggen. Het bezoek van de slaapadviseur aan de boot is geheel vrijblijvend en hiervoor wordt geen meerprijs berekend. Mocht u bij het bezoek tot bestelling overgaan, wordt deze in gemiddeld twee weken tijd bij u bezorgd op de boot.
Wilt u graag dat wij u komen bezoeken op de boot? Neem contact met ons op via 085 401 2782. Onze buitendienst collega’s komen u binnen één week bezoeken op uw boot. Het hele ordertraject, vanaf het moment dat u belt tot aan de bezorging op de boot, duurt gemiddeld drie tot vier weken.

Werkwijze 2: kom langs in onze showroom!

Heeft uw oude bootmatras een goede pasvorm? Dan kunt u hiermee langskomen in onze showroom. Wij maken van uw oude bootmatras een mal zodat u deze niet hoeft te missen. Bij uw bezoek heeft u een gesprek met een van onze slaapadviseurs en kunt u proefliggen op de diverse materialen. Bij aankoop wordt uw bestelling twee weken later voor u geleverd op de locatie die u wenst. Wij bezorgen kosteloos in heel Nederland en België, uitgezonderd de Waddeneilanden. Directe productie van bootmatrassen in de Drive In is niet mogelijk.

Seminautic boot folder

Voor boten maken wij maatwerk matrassen die goed ondersteunen, uitstekend ventileren en schimmelwerend zijn.
Wilt u meer hierover weten, bekijk onze speciale boot folder.

Bezoek aan de boot: in vier stappen naar uw nieuwe bootmatras

In 4 heldere stappen werken we met elkaar toe naar een nieuw matras voor op uw boot, waar u de komende jaren plezier van zult hebben. We adviseren op basis van uw wensen de specificaties van uw matras en meten het matras vervolgens feilloos in.

1. Bespreken van uw wensen en behoefte

Onze slaapadviseurs komen graag naar u toe. Op locatie nemen zij graag de mogelijkheden met u door, op basis van uw wensen, lichaam en slaaphouding.

2. Zelf proefliggen en kiezen

Onze adviseurs hebben een aantal proefopstellingen bij zich waarmee u zelf kunt ervaren wat voor matras bij u past, voordat u een keuze maakt. De afmetingen voor het matras nemen wij op met een geavanceerde lasergestuurd meetapparaat. Zo weten we zeker dat het matras naadloos past.

3. Uw matras wordt op maat gemaakt

Uw keuze en de juiste afmetingen worden doorgestuurd naar ons atelier waar het matras met zorg voor u wordt gemaakt.

4. Levering en plaatsing op uw boot

Zodra het matras klaar is, maakt onze bezorgdienst een afspraak met u voor levering en plaatsing van het matras in uw boot. Een eventueel oud matras nemen wij kosteloos mee terug.

REVIEWS
Afspraak maken