In 4 stappen naar uw nieuwe vakantiematras

Kom naar onze Drive In bij Ekkersrijt Eindhoven, direct bij knooppunt A58. Maak nu een afspraak, u kunt vaak dezelfde dag al bij ons terecht! Dit zijn de stappen:

1. Persoonlijk gesprek

In onze showroom luisteren wij graag naar uw wensen en behoeften. Wat is uw slaaphouding, houdt u van zacht of stevig, zijn er eventuele klachten? Verder verrichten wij metingen zodat uw nieuwe matras perfect gaat passen in uw camper of caravan.

2. Proefliggen

Op basis van het persoonlijk gesprek zetten wij een aantal proefopstellingen voor u klaar. Zo kunt u zelf ervaren wat wel bij u past en wat minder. We kunnen oneindig combineren met kernen en lagen.

3. Klaar terwijl u wacht

Uw nieuwe matras wordt direct op maat gemaakt in ons atelier. Dit duurt ongeveer 1 uur. Via een panoramaraam kunt u het proces zelf volgen. Een uniek kijkje in de keuken.

4. Plaatsing in uw camper of caravan

Zodra uw matras klaar is, plaatsen wij deze direct in uw vakantiewagen. U kunt dus direct weer de weg op en genieten van uw nieuwe matras!

Is wachten geen optie voor u? Dan leveren wij uw nieuwe matras kosteloos op locatie binnen één week (Nederland en België).

5. Het planten van uw boom

We leven op dit moment met 7,7 miljard mensen op aarde. En dat aantal groeit snel verder. Al deze mensen hebben behoefte aan schone lucht, water en voedsel om te kunnen leven. Het kappen van bossen voor landbouw en productie brengt het evenwicht in gevaar. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen.

Om de uitstoot van CO2 te compenseren die vrijkomt bij de productie van onze matrassen, planten onze partners van Trees for All een boom. Hiermee verkleinen wij onze ecologische voetafdruk en dragen wij ons steentje bij tegen ontbossing.

Voor meer informatie over de projecten van Trees for All kunt op op deze link klikken.

Reviews

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.

Gratis overnachting op camping

Bent u op doorreis of komt u van ver? Wij bieden u graag kosteloos een overnachting aan op een camping bij ons in de buurt. Vraag hiernaar tijdens uw bezoek aan ons!

REVIEWS
Afspraak maken