In 4 stappen naar uw nieuwe vakantie- of truckmatras

In 4 heldere stappen werken we met elkaar toe naar een nieuw matras voor op uw camper, caravan, vouwwagen of truck. We maken graag een afspraak met u in Son/Eindhoven zodat we u persoonlijk kunnen adviseren over uw nieuwe matras. Het matras wordt vervolgens ingemeten en op maat gemaakt terwijl u wacht!

1. Bespreken van uw wensen en behoefte

Welkom in onze showroom, waar onze slaapadviseurs de tijd nemen om naar uw wensen en behoeften te luisteren. Samen kijkt u welke matrassamenstelling bij u past, ook op basis van uw lichaam en slaaphouding.

2. Zelf proefliggen en kiezen

Op basis van het voorgesprek maken we een aantal proefopstellingen voor u zodat u zelf kunt ervaren wat wel bij u past en wat minder. We kunnen oneindig combineren met kernen en lagen.

3. Uw matras wordt direct op maat gemaakt

Ons atelier grenst direct aan de showroom en door het panorama-raam kunt u zo zelf zien hoe uw matras gemaakt wordt. In vrijwel alle gevallen is uw matras binnen 1 uur klaar.

4. Plaatsing in uw camper of caravan

Zodra het matras klaar is, plaatsen wij deze direct. U kunt direct de weg weer op en genieten van uw nieuwe matras!

Kunt u niet wachten? Dan leveren wij uw nieuwe matras kosteloos op locatie binnen één week (Nederland en België).

Reviews

10
Super!
We werden zeer vriendelijk ontvangen. Daarna een duidelijk adviesgesprek gehad met de adviseur. Vervolgens werd het matras zeer snel gemaakt en geïnstalleerd in de camper. Het matras wordt geleverd met 180 dagen omruilgarantie en 8 jaar garantie op kuilvorming etc. Dit laat zien hoeveel vertrouwen Seminautic heeft in het product. Ik ben zeer onder de indruk van de service en de kwaliteit. Ons verhaal heeft er al voor gezorgd dat meerdere mensen in onze omgeving ook naar Seminautic gaan om een matras te kopen.
10
Zeer goede service en kwaliteit
We waren voor de tweede keer bij Seminautic en ook deze keer was de service weer uitstekend. Je wordt ontvangen met lekkere koffie en er wordt uitgebreid de tijd genomen om te kijken wat we nodig hadden. Het matrasdek werd gemaakt terwijl wij in de camper gewacht hebben. Daarna werd alles op zijn plek gelegd en hoefden we alleen nog ons bed op te maken. We slapen heerlijk in de camper met dit matras. We komen zeker terug als we iets nodig hebben en hebben al doorverteld dat dit een zeer goed adres is.

Gratis overnachting op camping de Kienehoef

Bent u op doorreis of komt u van ver? Wij bieden u graag kosteloos een overnachting aan op camping de Kienehoef in Sint Oedenrode. Dit is op 10 minuten rijden van de Seminautic showroom.  Vraag hiernaar tijdens uw bezoek aan ons!

REVIEWS
Afspraak maken