Uw caravan matras 130×200 volledig op maat gemaakt

Hoe lekker slaapt u op vakantie? Om te zorgen dat u tijdens uw vakanties net zo fijn slaapt als thuis, hebt u een caravan matras nodig dat niet alleen past in uw caravan, maar vooral ook bij uw slaapgewoontes en lichaam.

Bij Seminautic vindt u een caravan matras 130×200 dat speciaal voor u op maat wordt vervaardigd. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen die een lange levensduur hebben. Zo weet u zeker dat u tijdens uw vakanties een goede nachtrust hebt, nu en in de toekomst.

Het fijne van uw caravan matras kopen bij Seminautic:

  • U krijgt een caravan matras 130×200 op maat en gegarandeerd passend
  • Uw matras wordt direct gemaakt, u kunt meekijken tijdens het maakproces
  • Uw matras is klaar binnen 1 uur

Ook een optie: caravan topper 130×200 op maat

Is uw caravan matras 130×200 nog goed, maar wilt u comfortabeler liggen? In dit geval is een caravan topper 130×200 vaak de uitkomst. Of kies sowieso voor extra ondersteuning tijdens het slapen en bestel direct uw nieuwe caravan matras met daarbij een caravan topper 130×200. Met een goed topdekmatras verlengt u de levensduur van uw matras.

Slaap lekker op een op maat gemaakt matras

Lekker slapen: het is een voorwaarde voor een aangename vakantie. Een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust is een matras dat bij u past. Bij Seminautic vindt u een caravan matras 130×200 dat voor u op maat is gemaakt. Niet alleen wat betreft de buitenmaten, maar ook wat betreft uw lichaam en slaaphouding.

Samen met onze slaapadviseur kiest u het soort caravan matras dat bij u past. U test verschillende matrassen en krijgt advies om tot de beste keuze te komen voor fijne vakantienachten.

Zo werkt uw caravan matras 130×200 bestellen

Komt u uw caravan matras bestellen bij Seminautic? Maak dan een afspraak zodat we u direct kunnen helpen. Komt u bij ons aan, dan ziet uw afspraak er zo uit:

  1. Kort gesprek met uw slaapadviseur

Samen met uw adviseur neemt u uw wensen en uw slaapvoorkeuren door. Hij adviseert u graag over welk soort matras of topper de beste keuze is voor u.

  1. Zelf verschillende matrassen ervaren

Uiteraard liggen onze verschillende soorten matrassen voor u klaar om te testen. Op welk matras ziet u uzelf uw vakantienachten doorbrengen?

  1. Hebt u een uurtje?

Hebt u uw matras gekozen, dan duurt het op maat maken van uw matras slechts 1 uur. Vanuit onze showroom kunt u zelfs uw matras gemaakt zien worden in ons atelier.

  1. Op naar de camping!

Uw caravan matras is klaar! We leggen het voor u op zijn plek en uw matras is direct gebruiksklaar. Tijd om naar de camping te gaan!

Plan direct online een afspraak in

Wilt u niet onnodig lang wachten op een maatwerk caravan matras 130×200 of een caravan topper 130×200? Maak dan een afspraak bij Seminautic, kom binnenkort bij ons langs met uw caravan en slaap tijdens uw volgende vakantie met de caravan net zo comfortabel als thuis.

Woont u ver weg van Eindhoven? Dan bieden wij u graag gratis een overnachting aan op camping de Kienehoef hier in de buurt. U kunt dan uw nieuwe matras direct testen!

Komt u liever niet met uw caravan bij ons langs? Neem dan uw oude (goed passende) matras mee naar onze matrassen drive-in, zodat wij dat kunnen gebruiken om uw nieuwe matras precies op maat te maken.

Zien we u snel?

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken