Caravan matras 140×190 op maat gemaakt

Op vakantie gaan is heerlijk. En al helemaal als u in uw caravan net zo lekker en comfortabel slaapt als thuis. Dat doet u met een goed matras in uw caravan. Bij Seminautic vindt u dat fijne matras. Het wordt vervaardigd van kwalitatieve materialen en is geheel voor u op maat gemaakt, binnen een uur.

Kom langs bij onze drive-in met uw caravan en wij meten uw caravan matras 140×190 ter plekke voor u in, zodat het altijd perfect past. Hebt u speciale wensen, zoals een extra hoog matras of afwijkende matrasmaten, bijvoorbeeld door een afgeronde hoek? Geen probleem, wij meten uw matras nauwkeurig in. Daarna gaan wij direct aan de slag. Binnen een uur is uw matras al klaar!

Ook een optie: caravan topper 140×190

Is uw caravan matras 140×190 nog goed, maar slaapt u toch niet net zo fijn als thuis? Dan kan een caravan topper 140×190 uitkomst bieden. Ook een caravan topper produceert Seminautic binnen 1 uur voor u op maat.

Slapen als een roos op uw nieuwe op maat gemaakte caravan matras

Om een fijne (vakantie)dag te hebben, is een goede nachtrust van groot belang. Ook op vakantie wilt u daarom goed slapen en uitgeslapen wakker worden.

Met een caravan matras 140×190 dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt, weet u dat het goed zit. Niet enkel de buitenmaat, dus 140×190, is variabel, maar ook de dikte en stevigheid van uw caravan matras.

Onze slaapadviseur ontvangt u graag. Hij laat u verschillende soort matrassen testen en adviseert u zo dat u een matras vindt dat voor u, uw slaapgewoontes en uw lichaam geschikt is.

Zo weet u zeker: u gaat fijne dagen én fijne nachten tegemoet op vakantie!

Uw caravan matras 140×190 bestellen: zo werkt het

Komt u bij ons langs om uw caravan matras 140×190 uit te kiezen en direct te laten maken, dan werkt dat zo:

  1. Kort gesprek met uw slaapadviseur

Wat zijn uw wensen? Hoe slaapt u? Hebt u het snel warm of koud in bed? Samen met uw slaapadviseur brengt u uw matraswensen in kaart.

  1. Proefliggen op verschillende matrassen

Wat vindt u fijn liggen? Test in de showroom verschillende matrassen en kies het matras dat bij uw lichaam en slaapgewoontes past.

  1. Meekijken terwijl uw matras gemaakt wordt

Vanuit de showroom kunt u meekijken hoe uw matras gemaakt wordt in het atelier. Binnen een uur is uw matras al gereed!

  1. Op naar fijne vakantiedagen (en -nachten!)

Uw nieuwe matras wordt voor u geplaatst en u kunt er meteen mee op weg. Bijvoorbeeld naar camping de Kienehoef voor uw gratis overnachting!

Maak direct uw afspraak online

Binnenkort met de caravan op pad met een fijn nieuw caravan matras 140×190 of een comfortabele caravan topper 140×190? Maak dan nu uw afspraak bij het atelier van Seminautic.

Een leuk extraatje: als u van ver komt, krijgt u van ons bij uw nieuwe matras een gratis overnachting aangeboden op camping de Kienehoef. U kunt uw nieuwe matras dan direct testen!

Komt u liever zonder caravan naar Seminautic? Neem dan uw oude (goed passende) caravan matras mee, dan maken wij op basis van die maten uw nieuwe caravan matras op maat.

Tot snel in onze drive-in!

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken