Hoogwaardig caravan matras 140×195 Seminautic

Of u nu een enthousiaste reiziger bent die elke zomer met de caravan op pad gaat of  gewoon af en toe een uitje maakt, een hoogwaardig caravan matras 140×195 is van essentieel belang. Bij Seminautic begrijpen we de unieke behoeften van onze klanten. Onze caravan matrassen zijn vervaardigd volgens de hoogste normen van vakmanschap en comfort. We gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat u de beste nachtrust krijgt, waar u ook zich ook bevindt.

Een caravan matras 140×195 is ideaal voor caravans en biedt voldoende ruimte om comfortabel te slapen. Iedere caravan heeft weer andere vormen en afmetingen, waardoor een geschikt matras vinden een persoonsafhankelijke keuze is. Bij Seminautic maken wij uw nieuwe caravan matras dan ook ook graag op maat, zodat u verzekerd ben van een matras dat volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en slaapgewoonten.

Ultiem slaapcomfort met een caravan matras van 140×195

Een caravan matras van 140×195 is voor de meeste caravans ideaal, en biedt voldoende ruimte om comfortabel te slapen, ook wanneer u samen met een partner slaapt. Geen slaper is hetzelfde, daarom bieden we matrassen met verschillende stevigheidsniveaus om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen. Of u een steviger matras verkiest voor extra ondersteuning voor de rug of een juist zachter matras voor drukverlichting zoekt, wij zoeken graag naar de beste optie voor u.

Caravan topper 140×195 voor extra ondersteuning

Bij Seminautic is het ook mogelijk enkel een caravan topper 140×195 te bestellen om uw slaapcomfort onderweg te verhogen. Ideaal voor wanneer u al een bestaand matras heeft en deze wilt complementeren met een extra beschermlaag. Een topper doet dienst als extra ondersteuning en kan daarnaast ook voor verkoeling zorgen door voor materialen met een ventilerende eigenschappen te kiezen, zoals een latex en traagschuim topper van Seminautic.

Over onze caravan matrassen en toppers

Onze caravan matrassen zijn op ambachtelijke manier vervaardigd en gaan lang mee, zelfs bij intensief gebruik. We begrijpen dat caravans vaak onderweg zijn en blootstaan aan verschillende weersomstandigheden. Daarom hebben we matrassen gemaakt die bestand zijn tegen slijtage en die hun vorm en comfort behouden, ongeacht de omstandigheden. Ook wanneer u enkel op zoek ben naar een caravan topper 140×195 of een groter formaat, zoals een caravan matras 140×210, bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar helpen we vakantiegangers met een caravan matras op maat. Onze vakkundige specialisten gaan dan ook graag met u in gesprek om zowel de maat als het materiaal te vinden dat precies aansluit op uw wensen.

Caravan matras 140×195 op maat

Voor een matras op maat heten we u van harte welkom bij onze Drive In bij Ekkersrijt Eindhoven. Samen met onze matrasdeskundigen kijken we naar uw camper of caravan, en verrichten de nodige metingen om een geschikt matras te vinden. In ons eigen atelier maken we uw nieuwe caravan matras van 140×195 op maat, waardoor deze helemaal is afgestemd up uw slaapruimte in de caravan. Zo kunt u van elke vrije centimeter in de caravan gebruikmaken, zonder dat u zich hoeft te houden aan de standaard afmetingen van matrassen.

Via de showroom kunt u met eigen ogen meekijken hoe het matras gemaakt wordt. Vervolgens plaatsen wij deze zelf bij u in de camper of caravan, zodat u direct kunt genieten van een goede nachtrust onderweg. Ook is het mogelijk om uw nieuwe matras kosteloos binnen één week bezorgen binnen Nederland en België. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de opties voor een nieuw 140×195 caravan matras.

Onze partners

REVIEWS
Afspraak maken